Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy ideje érdekel hogy mi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy ideje érdekel hogy mi lesz ha már ott tartanánk. Mit kellene tennem?

Figyelt kérdés

Már egy ideje csikizi az agyamat az h nagyon szégyenlős vagyok és ez miatt nem tudom elképzelni sehogy sem azt hogy fogunk köszönömszer együtt fürdeni meg a többi. :/

Nem tartunk még ott csak van, hogy eszembe jut és érdekel hogy mit lehet tenni a szégyenlősködés ellen vagy magától elmulik mi lesz vele?

Érdekel h milyen lesz amikor elöször fürdünk együtt,hogy mit kellene talán csinálnom ilyenek. :/ :)

A válaszokat előre is köszönöm. :)

2013. máj. 11. 21:55
 1/8 anonim ***** válasza:
Ez olyan mint a szex, amikor először csinálod fura, de minél többször annál jobban megszokod.
2013. máj. 11. 21:57
 2/8 anonim ***** válasza:
semmi különös... majd a barátod segít leküzdeni az ilyen gátlásaidat!
2013. máj. 11. 22:01
 3/8 anonim ***** válasza:

Ha addigra már együttvoltál vele úgy, szerintem nem lesz vele bajod.

Ha nagyon szégyenlős vagy, én a helyedben megkérném, hogy fokozatosan haladjatok a "fényerősségben". Tehát mondjuk kezdjetek pettingelni sötétben, hogy érezzétek egymás testét. Aztán félhomály, és végül teljes világosban. Nem egy nap alatt, hanem fokozatosan. Szerintem ha megismeritek egymás testét, és látványát is megszokjátok, te is megszokod, hogy ő lát téged, és nem lesz gond. :)

2013. máj. 11. 22:29
 4/8 A kérdező kommentje:

Értem és köszönöm. :)

Akinek van még ötlete nyugodtan írja le ara is kíváncsi vagyok. :))

2013. máj. 11. 22:39
 5/8 anonim ***** válasza:

Hát, én emlékszem, hogy mindig azon aggódtam szűzként, ohgy mi lesz, ha meglát meztelenül pl. :)

Aztán amikor odakerült a dolog, annyira szerelmes voltam, hogy eszembe se jutott zavarban lenni. :)

Szóval nyugi. :)

2013. máj. 13. 13:34
 6/8 anonim ***** válasza:
Addigra eltűnik :) habár... én nagyon sokáig nagyon szégyenlős voltam, mostani párom az első, aki előtt egyáltalán nem. Azt hiszem, nagyon sokat bókolt, és egy idő után elhittem, hogy nem ciki előtte egy szál semmiben flangálni
2013. máj. 13. 14:11
 7/8 A kérdező kommentje:
Úr Isten :D :$
2013. máj. 13. 14:19
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. :)
2013. máj. 13. 17:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!