Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tetszik egy fiú, de nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik egy fiú, de nagyon gyáva vagyok, nem merem bejelölni myvipen sem, pedig tudom, h az semmit sem jelent, ráadásul még az osztálytársam is. SOS vajon mitől félek ennyire?

Figyelt kérdés
2009. szept. 30. 18:31
 1/10 anonim válasza:
nyugodtan jelöld be
2009. szept. 30. 18:37
 2/10 anonim ***** válasza:

Szerintem a csalódástól félsz,hogy Te nem tetszel a srácnak.De nincs okod aggódni ezen.Amikor olvastam a kérdést arra gondoltam,hogy myvipen amikor bejelölöd lehet írni szöveget és hogy oda leírnád,hogy azért jelölted be,mert szimpatikusnak tűnik és szeretnéd megismerni.

DE mivel az osztálytársad erre sincs szükség.Csak szimplán jelöld be.Suliba köszönj neki,ha kell neki segítség segíts neki Te,legyél kedves,barátságos vele.Aztán majd kiderül neki tetszel-e.

Szorítok Neked!

ne aggódj,nem lesz semmi gond.

14,5/L

2009. szept. 30. 18:40
 3/10 anonim ***** válasza:

Jelöld be nyugodtan, ez tök természetes, már énis bejelöltem minden oszttársamat :) Am meg nincs mitől félni, ha nem tetszel neki, akkor egyszerűen max nem mosolyog vissza "úgy" a szemedbe, max ennyít veszíthetsz, ha te rá mosolyogsz, és tetszel neki, ő vszínű fogja venni a lapot és tovább lép :)

15/F

2009. szept. 30. 18:45
 4/10 anonim ***** válasza:

igen jelöld meg nyugodtan

ne aggódj!!

2009. szept. 30. 18:49
 5/10 A kérdező kommentje:
Köszi,télleg,már felbátorodtam,mondjuk a barátnőmet már első héten bejelölte,amikor jött az osztályba,mert új fiú,és őt mindenhol előre engedi,de amikor én akarok menni,bevág elém,nem is köszön!:(nemtom szentem én nem nagyon jövök be neki,de azért bejelölöm!köszi
2009. szept. 30. 18:50
 6/10 anonim ***** válasza:
légy vele kedves!légy önmagad
2009. szept. 30. 18:52
 7/10 anonim ***** válasza:
Én már rég bejelöltem az összes osztálytársamat. Hát ha nem tetszel neki, nem tehetsz semmit. Nah jó, pont én beszélek...Pff Ennek a srácnak legalább van elérhetősége. A srác aki nekem tetszik annak no msn, e-mail, myvip. És ráadásul alig beszél. Örülj neki, hogy tudsz hozzá "észrevétlenül" közeledni.
2009. szept. 30. 19:16
 8/10 anonim ***** válasza:
Szerintem nyugodtan bejelölheted, osztálytársad, visszajelöl. Így suliban van ok, hogy beszélgetést kezdeményezz, megköszönheted a jelölést. :) Sok szerencsét!
2009. szept. 30. 20:29
 9/10 anonim ***** válasza:
Hm, emlékszem én is ilyen voltam. :) De ezt le lehet gyűrni...nem mondom, hogy könnyű, de tényleg minden ici-pici dologtól rezeltem... :) Ezen az is segít, ha nem nézed azt mindig, hogy ki-mit gondolhat rólad, vajon mi lesz, ha bejelölöd? semmi...ember, mint te...ez meg igazán semmiség tényleg..:) szóval, hajrá. ;)
2009. szept. 30. 21:06
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszi!!:P
2009. szept. 30. 22:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!