Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúknak általába milyen lányok jönnek be? . Milyen tulajdonságú lányok?
Omg, minden sablonos tulajdonságot felsoroltatok amivel a mai nők rendelkeznek.
Milyen tulajdonságú lányok jönnek be nekem? Pl. legyen önmaga, nagyon meglátszik ha magára erőltet valamilyen stílust vagy álarcot hord, mutatja milyen vagány aztán közbe meg semmi. A külső az megint egyénfüggő. Én azt vettem észre az jön be nálam a legjobban ha szimmetrikus az arca, a haja, meg úgy az egész nő. Vonzó a hangja és a bőre is szép. Meg ne legyen kövér, bár ez is férfifüggő valaki a dundibbakért van megőrülve. Belső tulajdonságokat meg fölösleges leírni, ha egy ember elégedett magával akkor normálisan is viselkedik. Ennyi.
-Nézzen ki jól(ne legy plázacica)
-legyen inteligens
-legyen valami közös bennünk
-ne járjon minden hétvégén a discoba
-SZERESSE A ROCK ÉS A METAL ZENÉT
-legyen kedves
Közhelyeket,hogy legyen szép stb.. most nem írom végig, ezeket úgyis mindenki tudja.
A lényeg, az a plussz, ami miatt bejön az amelyik, az igazából ,hogy megértő, megérti ha valakinek pszichés problémái vannak, és nem jött ez miatt annyira össze az élet. Elvisel egy kényszerbeteget, elvisel egy paranoiást, elvisel egy gyakran rosszkedvű idegbeteg állatot is mosolyogva. Tehát egy igazi mártírlány :))
Azért ennyire nem szar a helyzet, de jellemben nem vagyok egy csúcs. A lényeg, legyen rugalmas, barátságos, megértő, és roppant kedves. LEgyen olyan mint egy pszichiáter. Azt a látszatot, közérzetet teremtse meg,hogy nem néz le, nem közösít ki a lelki bajaim, koplexusos személyiségem miatt. Akkor még gyógyulást is jelenthet számomra, a türelmével, és talán boldogok lehetnénk együtt. Bár tudom ,ez csak egy utópisztikus elképzelés, mert a szar, negatív kisugárzás-jellemű embereket előszeretettel kerülik a macák. Önzők, nem akarjnak küzdeni másokért, csak a saját érdekeikért. Ezért is hangoztatják, hogy nekik csak tökéletes jellem kell, hisz csak az tudja megadni nekik a komfortos életet alapból! instant módra. A szerelem nem segélyszolgálat.
Én pedig ha lelki sérült lányt ismernék meg, aki szimpatikus, és külsőre is tetszik, nem közösíteném ki őt, én szivesen segítenék neki hogy egyenesbe jöjjön.
De sokaknak nincs ilyenre se kedvük, se idejük. Ez van. Szar az élet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!