Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet velem?
Nem vagyok szerintem egy helyes srác. De azt szokták mondani hogy helyes vagyok és jól nézzek ki. Amikor feljön a csaj téma akkor nem tudok semmit mondani. Hozzá teszem több csaj akart velem járni meg szexelni. És többen bosszút akartak állni csak én valahol leszarom. Tudom hogy velem van valami baj. Befűzőm őket és kész. Keresek egy újabb csajt akit be kell fűzni. Valahol kimerültem. Barátnő szex áááááá nem állok készen. Valahol legbelül meggyűlöltem őket. És csak szórakozok velük. Sokan mondják
ha eljön az igazi akkor más lesz. Depressziós nem vagyok. Csak az a furcsa érzés eltűnt. Amikor bizsereg a mellkasod. És minden gondolatod csak azon jár mikor találkoztok. Mi lehet velem a baj. A lelki sebek már meggyógyultak. De inkább a pénz a siker ami foglalkoztat.
23 éves vagyok és nem nagyon izgat hogy bvan-e barátnőm vagy kivel fekszek le. stb Ez szerintem normális. Vagy nem. Csak én érzem így.
Én is tök ugyanezt érzem!!! :)
Mindenkit visszautasítok, és egy másik nemű is csak addig kell amíg "befűzöm". Nincs bennem semmi szerelmi/ilyesmi érzés, és nem is nagyon izgat, nem is kell... Szerintem sok ember van így, úgyhogy nyugi :D
Szerintem is normális!
Mondjuk gec.iség másokkal szórakozni :/
Próbáld meg még az egyéb->önismereti kategóriába is kiírni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!