Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok. Van még ilyen valakinek? O. o
Figyelt kérdés
Arról van szó, hogy a cunimon, a kisajkak vége nagyon sötét színű és tele van fehér pöttyökkel.Olyan, mintha vadhús lenne, mármint olyasmi színű. Örökké ilyen volt, nem zavar túlzottan, csak furcsállottam, hogy még sehol nem hallottam, hogy ilyen is lehet és még képet sem láttam hasonlórol. Szerintetek?2009. szept. 30. 17:03
1/10 anonim válasza:
Foggalmam sincs.Szerintem menj el dokihoz.Akár fertőzés jele is lehet.
2/10 anonim válasza:
szia nekem meg bal oldalt a "husos" részén, van egy borsónnyi fehér pötty olyan mintha pattanás lenne, de nem az inkább szemölcs hiába nyomkodom nem jönk i én sem tudom mi az esetleg valaki?
sorstárak:)(párom nem zavarja, azt mondja egyedi:P:)
3/10 anonim válasza:
Viszket? Fáj? Büdös?
Én azért elmennék dokihoz. Nekem a nemiherpeszem volt olyan, mint amit leírtál.
4/10 anonim válasza:
lehet tényleg ha belegondolsz, de az enyém??? az mi a bánat?nem viszket, semmi baja sincs
5/10 A kérdező kommentje:
Az enyém nem pattanás szerű, csak akkor látszanak a pöttyök amikor széthúzom a bőrt rajta.Az én páromat sem zavarja, mivel nem igazán látszik.:D
Köszönöm a gyors válaszokat:)
2009. szept. 30. 17:13
6/10 A kérdező kommentje:
Az enyémnek sincs baja, nem viszket, nem büdös. Eddig is ilyen volt. Csak furcsa egy kicsit:P
2009. szept. 30. 17:15
7/10 anonim válasza:
tehetnél fel róla egy képet :D:D:D
8/10 anonim válasza:
tesz a bánat, szerintem mind a ketten ezt mondjuk!!!
9/10 A kérdező kommentje:
Neemneem..Még a végén valaki felismeri..:P
2009. szept. 30. 17:23
10/10 anonim válasza:
szerintem a kis pöttyök csak a faggyúmirigyek, nekem is olyan ha jobban megnézem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!