Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy ezek itt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy ezek itt mind helyesek, közben meg vén trotty az egész bagázs és nem néznek ki ilyen jól?

Figyelt kérdés

:D

http://www.youtube.com/watch?v=cVWzQoYeg-A

Az Atilla itt gyereknek, max 18-nak néz ki. xD

2013. máj. 11. 10:28
 1/5 anonim ***** válasza:
a színpadi smink csodái..:) vagy a saját 18 éves kori fejük alapján készült maszk van rajtuk :D
2013. máj. 11. 10:31
 2/5 anonim ***** válasza:
Megvilágítás, smink. :)
2013. máj. 11. 10:32
 3/5 anonim ***** válasza:

A kamera is rásegít.

Amúgy a Mészáros szomszédunk volt.

2013. máj. 11. 10:36
 4/5 anonim ***** válasza:
Smink, viselkedés (mozdulatok), haj. Egy 15 évesnek egyébként sehol nincs ilyen testfelépítése (a drámában Rómeó kb annyi idős).
2013. máj. 11. 10:42
 5/5 anonim ***** válasza:
én láttam őket élőben a Budapesti Operettszínházban, és a végén 1 méter közelről is. Elég durván ki vannak sminkelve, inkább vakolva, de amúgy szerintem épp ez a cél.:P Amúgy annyira jó volt az előadás, szerintem mindenkinek látnia kell egyszer élőben is.:)
2013. máj. 11. 11:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!