Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15-16 éves fiúk nektek szóba se jöhegne teltebb lany? Az mar undorító, gusztustalan? Csak szigorúan vékony modellcsaj?
Figyelt kérdés
Jaaa..és a telt alatt nem egy 70kg+ ertem hanem tényleg csak teltebb..nem mégcsak nem id duci de nem sovany.2013. máj. 10. 22:58
11/21 anonim válasza:
na ne szórakozzatok...58-60 kiló az nem sok
12/21 A kérdező kommentje:
Azt a képet én sem értem de annál teltebb vagyok... De az a helxzet hogy nem meghízott vagyok (!!) mert egyszerűen nem tudok fogyni...ilyen a testalkatom..es rengeteget slortolok..aztan itt korulvesznek azok a lányok akik sose sportoltak semmit le isszarjak édességet esznek es alapból modellalakjuk van..nem rgy ilyen lány ismerősöm van..
2013. máj. 10. 23:18
13/21 anonim válasza:
Attól még, hogy nem tudsz fogyni, lehetsz meghízott, de ebbe most ne menjünk bele. Az 58-60kg egyáltalán nem sok, bár nem mindegy, milyen magassághoz. Az átlag 160-170 cmhez teljesen jó.
De akkor még egyszer: ne másokkal foglalkozz, mert akkor életed végéig egyedül leszel. Magaddal legyél elégedett, az úgyis sugárzik kifelé.
Most tudod mi sugárzik belőled: a keserűség és az irigység. Szerinted ez kinek lesz szimpatikus? Megsúgom: senkinek.
14/21 A kérdező kommentje:
Teljesen igazad van. De megsúgom nem tudok vékonyabb lenni.igen ez van bennem de nem mutatom a külvilag felé.
2013. máj. 10. 23:31
15/21 anonim válasza:
Hány cm vagy, hogy az 58-60 kg-t soknak tartod?
17/21 anonim válasza:
"igen ez van bennem de nem mutatom a külvilag felé."
Attól még, hogy nem mutatod, látszik. Érezni a hanglejtéseden, apró megjegyzések, látni a szemeden - ebben így látatlanban is biztos vagyok.
18/21 anonim válasza:
Nekem bejönnek a teltebb lányok :) nem szeretem a vékony lányokat persze ne értsetek félre :) jöhet nyugodtan írj privit ha akarsz! 16/F
19/21 A kérdező kommentje:
Hát 164 cm vagyok.
2013. máj. 11. 18:53
20/21 anonim válasza:
Jó sok éve vagyunk együtt dagival, igazából neki rosszabb, ő kénytelen mindenhova elcipelni és meg is mutatni ezt az alkatot. Nem panaszkodom se a főztjére, se az őrültségére. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!