Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek arrol hogyha egy lány szeretethiány miatt szexel egy pasival?
Ugyanaz, mint Csernusnak...az ilyet úgy hívják, hogy "szeretetkurv@". Bocs, idéztem. Olvasd el tőle A nő c. könyvet, hátha észhez térsz.
24L
Bocs ha kicsit nyers leszek, nem bántásból mondom. De vegyél már erőt magadon. Ne azért szexelj mert nem kapsz elég szeretetet. Azért szexelj mert kívánod vagy szerelemből vagy mert testileg kívánod. Attól nem lesz neked jobb ha túl vagy egy meneten.
23/F
Velem is szexelhetnél, én is szeretethiányos vagyok! :S
20f
koszi a valaszokat
#2 nem feltetlen inkabb maga a csok,osszebujas hogy valaki kenyeztet a szex egy plusz elvezet
Nem jó orvosság, azért, mert érzelmileg instabil vagy; szóval nincs meg a határozott "csak szex és más semmi!".
Szóval simán még szerelmes is lehetsz, mert félreérted a gesztusait, és ha ő nemet mond, hát az még mélyebbre rúg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!