Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A homoszexuális férfiaknak általában tetszik George Clooney?
Figyelt kérdés
Jó lenne, ha sok érintett írna! Köszönöm!2013. máj. 10. 17:37
12/19 A kérdező kommentje:
Az utóbbi hozzászólásnak legalább a fele válasz-szerű volt.
"A homoszexuális férfiaknak általában tetszik George Clooney?" Egyébként ez egy kérdés volt, és pont az érintettektől várom a válaszokat.
Nekem például nem szimpatikus George Clooney külseje, de én nem vagyok érintett. Amennyiben válaszolt volna a kérdésemre 200 érintett, akkor közelebb járnánk a kérdés megfejtéséhez. :-)
2013. jún. 22. 12:46
13/19 A kérdező kommentje:
A 12-es hozzászólásomat a 10. hozzászólásra reagáltam. A 11. hozzászólónak köszönöm, hogy megírta a véleményét.
2013. jún. 22. 12:50
14/19 anonim válasza:
Nem sosem tetszett, ahogy Jonny Depp sem, ő meg olyan...csúnya. Viszont David Beckham hm...ő aztán tetszetős .
15/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2013. aug. 10. 19:36
17/19 A kérdező kommentje:
:-)
Köszönöm a választ! Örülök, ha írtok még! (És ahogyan az egyik kedves hozzászóló megtette, azt is az orromra köthetitek, hogy ki tetszik?! :-) Köszi, ha megírjátok!)
2013. aug. 10. 20:25
18/19 anonim válasza:
hát nekem hírességek közül úgy igazán senki, valahogy a hírnév aszexuálissá teszi őket a szememben, furcsa dolog tudom :)
19/19 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy furcsa-e. Nekem sem tetszenek a hírességek, bár nem hiszem, hogy a hírnevük miatt. Csak más az ízlésem, úgy látszik. :-)
2013. aug. 11. 08:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!