Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vannak a GyK hoz hasonló...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak a GyK hoz hasonló fórumok csak annyi ektéréssel hogy ott nincsenek ilyen megkötések hogy nem lehet ismerkedni?

Figyelt kérdés
2013. máj. 10. 16:33
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Nincs még egy olyan jó oldal, mint a Gyakori Kérdések! ;D
2013. máj. 10. 16:52
 12/18 anonim ***** válasza:
Csatlakozom az előttem lévőhöz. Ha kiírnak egy kérdést és őszinte érzelemmentes választ adok rá, akkor egyből törlik a válaszomat, mert nekik nem tetszik, holott csak az igazságot írom le. Amúgy itt is tudsz ismerkedni, írjál rá privibe az emberekre.
2013. máj. 10. 16:54
 13/18 anonim ***** válasza:
Rühellem a modikat... nem személyes, csak ez van. De egyetlen oldalon se szeretem a létezésüket. :D Bár itt még nem akadtam össze egyikkel se.
2013. máj. 10. 16:54
 14/18 anonim ***** válasza:

6! igaza van

mindegy ki mit dönt el, attól privátban azt írok, utána meg mail-n amit akarok N

2013. máj. 10. 17:04
 15/18 anonim ***** válasza:
Most nagyon csúnya ejnyebejnyét kaptam, pedig nem is trollkodtam annyira durván. Bezzeg, ha nyalnék, felkerülnék 3 nap alatt a parnasszusra.
2013. máj. 10. 17:07
 16/18 anonim ***** válasza:
Ha priviben ráirsz valakire akkor itt is arról beszéltek amirôl akartok.
2013. máj. 10. 18:50
 17/18 anonim ***** válasza:

Itt is lehet ismerkedni. Privátban arról beszélsz a másikkal amiről akarsz.

Az meg hogy valakinek nem tetszik... kit érdekel? nem vagyunk egyformák.

2013. máj. 10. 19:34
 18/18 anonim ***** válasza:
Némán, mindenkinek 67-68-69%-a van :)
2013. máj. 10. 20:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!