Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kéne tennem? Mit tanácsolnátok?
Szóval, 16 éves lány vagyok. Tetszik egy srác,aki nyár elején lesz 15 éves. Jópárszor beszélgettem már a sráccal, nagyon kedves, vicces, aranyos, és jól is néz ki. Mivel a húgával jóban vagyok, egyszer a srác már járt is nálam,mikor értejött a húgáért. De elég félénk srác, legalábbis velem szemben az. Lehet, hogy azért, mert idősebb vagyok nála, vagy nem tudom..
De a kérdésem tulajdonképpen az, hogy mit tegyek, hogy belém szeressen, és ne csak barátnak tekintsen, ahogy eddig. (Mondta valakinek,h csak barátként tekint rám, bár ez még szilveszterkor volt) Szóval: Hogyan ''csábítsam el''? (Ja, és honnan fogom tudni, ha esetleg bejövök neki?)
Előre is köszönöm a normális válaszokat! :)
Egy tanácstalan 16 éves lány.
nézd meg neten az ilyen gesztus dolgokat,hogy milyen ha 'tetszik neki a lány'.
Vagy mi lenne ha elmondanád neki?:)
Köszönöm, mindenképpen rákeresek.ezekre a gesztusokra a neten.
Sajnos nem merem neki elmondani, mert félek, hogy elijeszteném... :/
Ha valakinek van még ötlete, légyszi segítsen!
Megint ezzel az internetes dologgal jövök, de ez gyakran beválik, legalábbis úgy vettem észre...
Írj neki facebookon, vagy amit használtok közösségin, valami a húgával kapcsolatban (mikor tudna elmenni hozzátok, stb). Megkérdezhetnéd, hogy miért fél tőled, vagyis hogy miért ilyen szégyenlős, te igazán nagyon kedveled meg ilyenek.
Elhívhatnád esetleg fagyizni vagy strandra, jön a jó idő. Vagy csak sétálni és beszélgetni..
Amúgy jó látni, hogy van még, akinek nem ciki a korkülönbség, nem bírom, mikor vki ezzel jön: tetszik egy fiú, de 1 évvel fiatalabb nálam, ezért nem kell...
Remélem neked összejön! Hajrá:)
Nagyon köszönöm a választ!!! Csak annyi a baj, hogy a srácnak nincs facebook-ja, nem szereti az ilyeneket. A mobilszáma pedig nincs meg. De akkor lehet, hogy szóban beszélek vele, és elhívom pl fagyizni. (Köszi az ötletet :D) De azt nem merem megkérdezni tőle, hogy mit érez irántam. Félek, hogy egyrészt ugye elijeszteném, másrészt meg nagyon ciki lenne, ha ő továbbra is csak barátként kezelne, én meg ott nyaggatnám, hogy szerelmes vagyok belé...
A korkülönbség nekem abszolút nem probléma, max annyiban, hogy emiatt inkább nekem kell kezdeményezni, mert a srác félős.
Ha valakinek még van valami tanácsa, légyszi segítsen! Köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!