Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak zavarja a dolog, vagy más is lehet emögött? (Lány-lány szitu)
A fősulin van egy nálam kb 4 évvel idősebb lány, én most vagyok 19, és biszex. Már szeptemberben kiszúrtam őt, egyszerűen nem tudom levenni róla a szemem, ha valahol feltűnik :| És észrevette ezt... A barátaim a suliban tudják rólam a dolgot, és azt is, hogy tetszik nekem ez a lány. Kb januárban kicsikarták, hogy mutassam meg nekik, de annyira feltűnőek voltunk, hogy lesült róla, hogy felfigyelt ránk. Meg néha hirtelen némulunk el vagy nézünk össze a barátaimmal, mikor ő felbukkan, mert én totálisan leblokkolok. Aztán persze helyreáll a világ rendje, de már akkora a feszültség úgy alapból ilyenkor, hogy csodának számít, hogy nem szólunk egymáshoz :S Most már mikor feltűnök, rám-rám néz, néha össze is akad a tekintetünk. És el nem tudom dönteni, hogy azért néz, mert szörnyen zavarja a "furcsa" baráti társaság és a viselkedésünk olykor, vagy azért, mert esetleg......
Két nappal ezelőtt korán értem be és egy géphez mentem. Chateltem egy ismerősömmel. És akkor láttam, hogy ő is beért a suliba. Mivel korán volt, csak ketten voltunk ott. Láttam a monitoron, visszatükröződött; ott téblábolt egy ideig mögöttem az asztaloknál, többször is elment egyik-másik irányba. Kicsit meg is állt. De nem mertem megfordulni. Aztán végül felment az emeletre...
Ti mit gondoltok erről? :/ És bocsánat a hosszú leírásért :$
Tudod a nevét? Kutathatnál utána kicsit facen, vagy a barátain keresztül...ha te nem tudod a választ, mi se, jobban ismered mint mi:D
Nem lelombozásképp, de ha észreveszem, h engem valaki állandóan néz, figyel, én is elkezdem figyelni mert meg akarom tudni, h miért csinálja ezt, tehát nem biztos ez ettől még...
"Láttam a monitoron, visszatükröződött; ott téblábolt egy ideig mögöttem az asztaloknál, többször is elment egyik-másik irányba. Kicsit meg is állt. De nem mertem megfordulni. Aztán végül felment az emeletre..."
A fokosért? Horrorisztikus...
igen, pont azért ment fel, mert már annyira idegesítettem, h fegyvert kellett ragadnia és két perccel később már jött is vissza legyilkolni engem... és most a szellemem ír ide :O tudtam, h van vmi fura ebben a lányban, h ennyire bűvöletbe ejtett...
bolond :P
Tok cuki tortenet :D Tudom elcsepelt,meg hagyjuk mar az internetet, de facebookon jelold be. Irj neki uzenetet, probalj ott beszelgetesbe elegyedni vele. Ott konnyebb kicsit :)
Drukkolok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!