Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális hogy még 1év után is izgulok mielőtt lesz*pom vagy valami? Valakinek volt hasonló?
Figyelt kérdés
szoval 1éve kavarok egy sráccal kicsit bele estem de nemtudja nemis akarom ezzel terhelni mert jo igy minden..de még 1év után is azvan hogy a tali helyre mielőtt megérkezik muszáj elszivnom egy cigit+a gyomrom összeszorul..ha már fennt vagyunk ,megcsókol akkor szinte kiesik a szivem..nade szexnél tökre zavarba vagyok mindig probálom huzni azt h bekapjam:D pedig akarom csak zavarban vagyok szeretnék nyitottabb lenni..de ha pl ujjaz,vagy ő csinálja hátulról akkor meg eltudom magam engedni ..L2013. máj. 9. 18:40
11/13 anonim válasza:
Jah és jobb ha elhiszed nekem h ha talál egy csajt aki iránt úgy érez majd mint te őiránta, akkor neked kopp. Úgy elhajt ahogy illik.
12/13 A kérdező kommentje:
énis ettől félek..megpróbálom összeszedni magam köszi neked
2013. máj. 9. 19:09
13/13 anonim válasza:
Nincs mit. Tudom amúgy h nem ez volt a kérdés, de valakinek észhez kellett téríteni. Az ilyennek sosincs jó vége. És valószínű hogy te húznád a végén a rövidebbet :S Én kapcsolatban voltam úgy majdnem két évig hogy nem kaptam vissza azt a szeretetet amit adtam. Éreztem h én neki csak úgy vagyok, de nem szeret. Később megtudtam h többször meg is csalt. Majdnem rámentem lelkileg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!