Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ír rám folyton, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ír rám folyton, ha közben hogy akár 1-2 órára is lelép?

Figyelt kérdés
Mindennap ír nekem majdhogynem, és valamikor csak fogja magát, és lelép.. valamikor visszajön, valamikor nem. Ha én írnék rá csak szimplán azt gondolnám hogy nem érdekli amit írok neki. De ha így lenne akkor nem írna rám. Szerintetek?
2013. máj. 9. 18:11
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem azt gondolja, hogy majd beszélgettek, de sosem jön össze. Hogy ne legyen olyan kínos, inkább lelép.
2013. máj. 9. 18:12
 2/5 anonim ***** válasza:
Először is. Te melyik fél vagy? Fiú/lány? köztudott hogy általában a fiúk írnak mindig rá valaki persze van ellentét (mint én:DDD) Lehet hogy éppen akkor dolga akad. De a legegyszerűbb ha tőle kérded meg
2013. máj. 9. 18:13
 3/5 anonim ***** válasza:
Biztos hasmenése van.
2013. máj. 9. 18:18
 4/5 A kérdező kommentje:

Általában beszélgetünk normálisan, mielőtt lelép.:D

Én vagyok a lány :)

Akkor szerinted miért?

2013. máj. 9. 18:19
 5/5 WhiteLabel ***** válasza:
én se bírom kivárni hogy irkáljanak vissza, mindig mászkálok valamerre aztán válaszolok ha épp gép felé tévedek.
2013. máj. 9. 18:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!