Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ma már valóban egyre több nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ma már valóban egyre több nő csinálja azt, hogy barát mellett is pasizik?

Figyelt kérdés
Egyre több ilyen sztoriról hallok. Régebben azt hittem, hogy ha egy nőnek barátja van, akkortól kezdve ő érinthetetlen. Manapság már úgy tűnik, máshogy van. Kell egy barát, a biztonság kedvéért, emellé pedig kellenek mások is, akikkel lehet flörtölni és szexelni. Ha csak egy-egy esetről hallottam volna, nem tenném fel a kérdést, de mások is azt mondják, hogy ma ez már teljesen szokványos. tényleg így van?
2013. máj. 8. 23:00
1 2
 11/16 °°Lucyferia°° ***** válasza:
csak alkalmazkodnak a nõk a pasikhoz. azon az alapon hogy ha egy férfi megteheti akkor a nõ is. mi az hogy a pasik büszkén mesélik hogy hàny nõt dugtak meg, de ha egy nõrõl derül ki egybõl leszóljàk?? ez a mai vilàg... meg kell talàlni azt a kevès normàlis embert és nem csak a nõket szidni miközben a férfiak sem jobbak...
2013. máj. 8. 23:27
 12/16 anonim ***** válasza:
Rengetegről hallottam én is, és undorító! Igen, rossz ilyenkor nőnek lenni!:/ én nem tennék ilyet, szeretem és tisztelem a párom, nem fogom hülyére venni!
2013. máj. 8. 23:29
 13/16 A kérdező kommentje:
Lucyferya, a különbség az, hogy a férfiak rendre meg is kapják ezért a disznó jelzőt. Azért is tettem fel a kérdést, mert elvileg a nők kevésbé hajlamosak ilyenre, a hivatalos verzió szerint.
2013. máj. 8. 23:36
 14/16 anonim ***** válasza:
Régen is így volt szerintem. Legfeljebb az arányok változtak..
2013. máj. 9. 00:36
 15/16 anonim ***** válasza:
Nos, én is ilyen vagyok. Van egy kapcsolatom, de mellette flörtölgetek másokkal és szex is volt már. DE: a pasim tud róla, nem problémázik ezen, elfogadta, és neki is ugyanúgy megvan a lehetősége más nőkkel randizgatni, szexelni (volt, hogy élt is vele). Nincs féltékenykedés, nem agyalunk azon, hogy mikor kivel van a másik... Lehet, hogy mások számára ez elítélendő, de én azt gondolom, hogy egy kapcsolat csak az érintettekre tartozik, és ami nekik jó, abba másnak nem illik beleszólni. Mert ilyen alapon én is leszólhatnék mindenkit, aki monogám párkapcsolatban él, hogy fúj, micsoda elmaradott gondolkodás, hogyhogy nem haladtok a korral... de nem teszem. Elfogadom, hogy másnak így a jó, nekem nem, és a barátomnak sem.
2013. máj. 9. 01:37
 16/16 anonim ***** válasza:
Van hát, a környezetemben is. Sok lány csak a bókig jut, szereti ha bókolnak neki. Viszont van olyan is, aki smárolgat a másikkal, de tovább nem megy. Akkor van egy vékonyabb réteg, amelyik meg le is fekszik a pasikkal úgy, hogy barátja van.
2013. máj. 9. 07:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!