Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy 20-21 éves átlagos (de nem ronda! ) lány találhat magának egy jóképű, nem kigyúrt, mégis magas, férfias férfit?
Szerintem nem igazán így megy a párkeresés :DDD
Egyébként léteznek ilyen pasik, akik nem a számítógép előtt nőttek fel, azoknak többnyire van válluk, borosta ugye borotválkozás kérdése - de ha pl. sok munkahelyen követelmény a jólápoltság, ezzel együtt jár, hogy minden nap borotválkozni kell, akkor esélyes, hogy nem kapsz borostás pasit.
Alapjáraton a férfias külsőhöz vagy nagyon jó gének, vagy IDŐ kell, idő, hogy a kisfiú kiforrjon, idővel azért beérnek a pasik, idővel megismerik saját magukat (ahogy a lányok is), megtalálják a nekik leginkább megfelelő stílust, ha pedig jól érzik magukat a bőrükben, akkor annak olyan KISUGÁRZÁSA lesz, hogy a lányok elolvadnak. Ez fordítva is igaz, ha a lány jól érzi magát a bőrében, az vonzó.
De ha "nézelődni" akarsz: úszó, kajakos, kenus edzések, a kézis fiúk is magasak ... alapvetően a sportintézmények környékén sétálgass kutyát :D
Emellett irány valami fiús egyetem - pl. BME, Testnevelési Egyetem ... (a tanulás neked is hasznos lesz).
Én az orvosin is elég sok fiút láttam :)
Tessék itt egy igazi férfi ez nem lenne jó? :)
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__48..
Társkeresés level 500, priviözön.
Nem voltam (és már nem is leszek) vízilabdázó, vagy azzal egyenértékű pasi, így nem tudom megmondani. De szerintem azért észrevesznek egy átlagos kinézetű lányt, de nem is egyet, hanem mind a 40-et, akik odaciculnak a csapat közelébe, mikor edzenek, vagy valahol vannak. Úgy tudom, hogy ők el vannak látva lányokkal rendesen.
Szia!
Tudod, az ilyen fiúkból mint minden típusból 3 van: 1 Már foglalt, 2 Nem foglalt, de udvarol valakinek és van még, akik nem tudják magukról, hogy jó pasik-e lehet, hogy önbizalomhiányosak is, mert bevállalta, hogy nem lesz páva, de senki sem erősítette még meg a döntésének helyességében. Összegezve tehát nyisd ki a szemed, mindenhol lehet ilyenekkel találkozni, kezdeményezz ezeknél a típusú pasiknál és megtalálod akit akarsz. Sok szerencsét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!