Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ilyen h*lyék?
pl.: Gumi nélkül d*gnak, útána meg sirnak hogy: "Terhes vagyok?", "Terhes a barátnöm?". Vagy a lányok összejönek egy fiúval, egy hét útán szexelnek, útána meg sir a lány: " csak arra kelletem neki! T.T" "Juj, A kosaras a mellem mit gondoltok rola?" ", " Kicsi a f*szom, ti mit szolnátok hozzá ha a barátotoké ilyen lenne?", " 10 éves vagyok, még szűz, ciki?"
Ilyen h*lyék?
Hát lehet, hogy idióta kérdéseket tesznek fel, de legalább tudnak helyesen írni
sirnak: sírnak
barátöm:barátnőm
útán:után
"Hát lehet, hogy idióta kérdéseket tesznek fel, de legalább tudnak helyesen írni"
Ki? XD
Mert én elég ritkán látok olyan kérdést. SZóval ez szar érv volt. Meg mondjuk ha valakinek ah elyesírásába kötsz bele, az már alapvetően elég szánalmas. AZt jelenti, hogy semmibe de nem tudsz belekötni, de azért mindenképpen szeretnél.
már nemazér, a sok "mindenbe belekötök, nagyonokos vagyok"-nak üzenem, hogy szerintetek melyik a rosszabb? ha nemtud helyesen írni, vagyha 14 évesen teherbe esik???
melyik utal nagyobb hígagyúságra?
és igen, kössetek belém, h nemhasználok nagy kezdőbetűt, és egybeírok olyan szavakat amik külön vannak igazából, és igen, az én böngészőmben is aláhúzza pirossal h mit írtam szarul, de leszarom, mer direkt írtam úgy...
sosem tettem fel ilyen gyp kérdéseket itt, hogy a-s mellem, az gáz? vagy terhese lehetek ha a barátom beleélvezett a hüvelyembe és pont peteérésem volt?
inkább írok helytelenül (akár direkt, akár nem) minthogy ilyen síkgyökér legyek, h ilyeneket kérdezzek....a szex nem játék, felelősségteljes "szórakozás", és inkább való helytelenül íróknak, mint 14 éves kispiccsáknak, akik nemtudják h terhesek lehetnek ha a barátjuk beléjükélvez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!