Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg ilyen h*lyék?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ilyen h*lyék?

Figyelt kérdés

pl.: Gumi nélkül d*gnak, útána meg sirnak hogy: "Terhes vagyok?", "Terhes a barátnöm?". Vagy a lányok összejönek egy fiúval, egy hét útán szexelnek, útána meg sir a lány: " csak arra kelletem neki! T.T" "Juj, A kosaras a mellem mit gondoltok rola?" ", " Kicsi a f*szom, ti mit szolnátok hozzá ha a barátotoké ilyen lenne?", " 10 éves vagyok, még szűz, ciki?"

Ilyen h*lyék?

2009. szept. 29. 21:32
 1/10 anonim ***** válasza:
87%
Igen, azok.
2009. szept. 29. 21:38
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen,de sajnos a mai társadalmi "elvárások" alakítják így őket.Elég szomorú....
2009. szept. 29. 21:40
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Mivel a csapból is az folyik, hogy a szex milyen jó dolog, ezért a fiatalok azt hiszik, már ők is érettek ehhez, sajnos túl korán. Aztán jönnek a gondok, mert ugye még túl fiatalok, és tájékozatlanok. Azt hiszik, velük nem történhet meg, aztán mégis csak terhesek lesznek, jön az abortusz vagy gyereknevelés, és ezt feldolgozni, átélni nagyon nehéz. Újságokban, tvben szinte csak csinos lányok és izmos fiúk vannak, a fiatalok pedig azt hiszik, nekik is ilyennek kell lenniük, rájuk kell hasonlítaniuk ahhoz, hogy mások befogadják őket stb. Ebből jönnek a túl kicsi a testrészem típusú kérdések. Szóval tényleg ilyenek, azt nem mondanám, hogy hülyék, elvégre ők csak azt akarják, hogy a többiek, a társadalom, a barátok stb. befogadják őket, csakhogy a tv/újságok/internet hamis képet adnak nekik ezekről. És persze nem mind ilyenek, de sajnos elég sokan. Nem mondanám, hogy a mai világ ,,áldozatai" , de ha van egy kis eszük, elkerülhetik a nemi betegségeket, a nem kívánt terhességet, a csak arra kellettem neki típusú érzéseket...stb
2009. szept. 29. 21:45
 4/10 anonim ***** válasza:
24%

Hát lehet, hogy idióta kérdéseket tesznek fel, de legalább tudnak helyesen írni

sirnak: sírnak

barátöm:barátnőm

útán:után

2009. szept. 29. 21:46
 5/10 Thurston ***** válasza:
100%

"Hát lehet, hogy idióta kérdéseket tesznek fel, de legalább tudnak helyesen írni"

Ki? XD

Mert én elég ritkán látok olyan kérdést. SZóval ez szar érv volt. Meg mondjuk ha valakinek ah elyesírásába kötsz bele, az már alapvetően elég szánalmas. AZt jelenti, hogy semmibe de nem tudsz belekötni, de azért mindenképpen szeretnél.

2009. szept. 29. 21:48
 6/10 anonim ***** válasza:
58%
Vagy azt, hogy aki a helyesírás elsajátítására sem képes az (és itt nem csak elgépelésekről van szó), az ne ítélkezzen senki felett se. Főleg úgy, hogy a normálisabb böngészőkben van helyesírás ellenőrző.
2009. szept. 29. 21:51
 7/10 anonim ***** válasza:
40%
hát lényeg a lényeg h jót röhögtem a kérdésen :D ugyis azok irják nemgáz a kérdésed akik mér feltettek ilyen kérdést :D akiknek nem teccik a !neten! a helyesirás az elmehet oda ahova akar :D így gyorsabb írni... a diplomamunkámba ugyis helyesen írok majd... am meg IGEN ilyen hülyék, de még annál is hülyébbek mer felteszik ezeket a kérdéseket naponta 5ször :D
2009. szept. 29. 21:52
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

már nemazér, a sok "mindenbe belekötök, nagyonokos vagyok"-nak üzenem, hogy szerintetek melyik a rosszabb? ha nemtud helyesen írni, vagyha 14 évesen teherbe esik???

melyik utal nagyobb hígagyúságra?

és igen, kössetek belém, h nemhasználok nagy kezdőbetűt, és egybeírok olyan szavakat amik külön vannak igazából, és igen, az én böngészőmben is aláhúzza pirossal h mit írtam szarul, de leszarom, mer direkt írtam úgy...

sosem tettem fel ilyen gyp kérdéseket itt, hogy a-s mellem, az gáz? vagy terhese lehetek ha a barátom beleélvezett a hüvelyembe és pont peteérésem volt?

inkább írok helytelenül (akár direkt, akár nem) minthogy ilyen síkgyökér legyek, h ilyeneket kérdezzek....a szex nem játék, felelősségteljes "szórakozás", és inkább való helytelenül íróknak, mint 14 éves kispiccsáknak, akik nemtudják h terhesek lehetnek ha a barátjuk beléjükélvez.

2009. szept. 29. 21:56
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
pontosan ;)
2009. szept. 29. 22:08
 10/10 anonim ***** válasza:
54%
Vagy tényleg ilyen hülyék, vagy csak annyira unatkoznak hogy ilyen kérdéseket írnak ki, holott nem is igazak.
2009. szept. 29. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!