Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
TheFcKinGOD kérdése:
Lehet-e a csajnál úgy kezdeni, hogy:Szia, volna kedved beszélgetni?
Figyelt kérdés
Van egy nagyon szép lány akire rá szeretnék írni.Csak nemtudom,hogy van-e kedve velem beszélgetni.Az én kérdésem az lenne,hogy ilyenkor rá lehet írni a csajra,hogy: Szia,volna kedved beszélgetni?2013. máj. 8. 19:53
1/15 anonim válasza:
Biztos jobban hangzik, mint a "szia dugnalak" :D
2/15 anonim válasza:
Jobb mintha azt kérdeznéd h "szia dugunk e?"
4/15 anonim válasza:
Lányként mondom hogy igen. lehet így kezdeni. :)
5/15 anonim válasza:
Ez az eddigi legnormálisabb amit hallottam:D
6/15 anonim válasza:
Én már írtam rá így csajra fb-n.Ha hiszed ha nem 3 évig együtt voltunk:))Szóval nyugodtan probáld meg.
7/15 anonim válasza:
Szerintem ez az egyetlen opcionális kezdő mondat. :D
8/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :D
2013. máj. 8. 19:59
9/15 anonim válasza:
Igen, ez egy normális kezdés, utálom a viccesnek gondolt, de valójában erőltetett hülyeségeket.
10/15 anonim válasza:
szerintem is ez a legjobb módja egy beszélgetés elkezdésének,akár neten akár élőben. én is utálom a viccesnek gondolt gagyi szövegeket és nem is értem miért akarnak a fiúk mindenáron ilyennel előállni. 20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!