Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vágyom ennyire a szerelemre? 15/L
Figyelt kérdés
Azt vettem észre, hogy nagyon szeretnék egy olyan pasit akivel tényleg szerelmesek vagyunk egymásba, de nem tudom hogyan találhatnám meg és ez teljesen megőrjít.Mit gondoltok?2013. máj. 8. 16:23
2/8 anonim válasza:
Mert az ember társas lény. Ez természetes. Csak nem szabad az egész életet erre feltenni, sokat lehet vele bukni :) Sok siker.
3/8 anonim válasza:
Egyenlőre foglalkozz azzal ami MOST van, ne hajszold a szerelmet, előbb utóbb úgyis betoppan az életedbe :)) f/18
5/8 anonim válasza:
Hormonok... velem is ez van :Đ csak én valami későnérő vagyok, mert csak 20 évesen jött elő :S :Đ
f
7/8 anonim válasza:
Hormonok... lószart. Én is 18 éves vagyok, és bármit megadnék 1 kis szeretetért... Ha odabújhatok egy kedves aranyos lányhoz aki megszeretget... legjobb érzés a világon ez kétségtelen :") Nagyon vágyok én is erre, nem vagy egyedül!! :)
8/8 anonim válasza:
Miért lószart a hormonok? Akkor mi, ha nem az?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!