Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tehetek mást mint hogy elfelej...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tehetek mást mint hogy elfelejtem? Ha nem, akkor hogyan lehetséges elfelejteni?

Figyelt kérdés

hogyan felejtsem el azt a fiút akit szeretek? a megismerkedésünk elején ő össze akart jönni velem. azt mondta nagyon tetszem neki, de akkor még nem nagyon ismertük egymást, csak előtte párszor beszélgettünk, bár nagyon aranyos és kedves volt és ő is nagyon tetszett nekem, de nekem ez kicsit nyomulós tempó volt. de azt hiszem nem szándékosan 'nyomult', mert amikor mondtam neki hogy én nem akarok tőle semmit, akkor rögtön visszakozott, aztán mondta hogy sajnálja és nem akart kellemetlen helyzetbe hozni. sajnos nekem kicsit túl gyors volt a tempója. de utána nem sokkal kezdtem is megbánni hogy úgy elutasítottam, amikor láttam hogy egy kicsit csalódott volt. csak azért utasítotam el, mert akkor úgy éreztem nem hagyott más lehetőséget azzal hogy hirtelen olyan nyílt és közvetlen és őszinte volt velem. kicsit talán meg is ijedtem ettől, és bizalmatlan is voltam először mert nem értettem miért pont tőlem akar bármit egy srác akire folyton annyi csaj tapad mint őrá. na mindegy, aztán utána már nem sokat beszéltünk. bár én már ezerszer megbántam hogy visszautasítottam, de nem nagyon tudtam mit mondhatnék neki. aztán ő elment. mert külföldön él egyébként. csak rövid ideig volt itt. szóval most épp eléggé elérhetetlennek tűnik számomra. de én közben teljsen beleszerettem, csak túl későn jöttem erre rá.

és most nem tudom mit tegyek. mert azt el sem tudom képzelni hogyan tudnám elfelejteni őt. olyan esetben még talán könnyebb lehet elfelejteni valakit, ha ő tőled nem akar semmit, nem tehetsz semmit ellene, csak elfelejtheted, hiába szereted. de ez most olyan ostoba érzés, mert ez csak az én hibám, hisz nekem megvolt a választási lehetőségem. de most semmi mást nem szeretnék jobban mint még egy esélyt kapni hozzá. nem tudom, hogy egyáltalán el akarjam-e felejteni. és ha igen, akkor hogyan??? úgy nem, hogy elekezdek pasizni, ezt ne is írja senki, mert nem tudok és nem akarok úgy pasizni hogy köben csak belé vagyok szerelmes.

légyszi valaki adjon valami használható tanácsot.

20/L

2009. szept. 29. 20:15
 1/3 anonim ***** válasza:
Keresd meg. Írj neki levelet iwiwen, myvipen, vagy akár postán is. Írd le az érzéseiedet. Ha ezt nem mered bevállalni, akkor felejtsd el. Egy pasi akit elutasítottál nem fog mégegyszer bepróbálkozni nálad, úgy hogy rajtad a sor. Bár nem tudom, jó lenne-e neked a távkapcsolat. Milyen gyakran jár haza? Nincs most senkije? Gondolod át jól, ne csak a szívedre hallgass, hanem kicsit az eszedre is. Mérlegelj!
2009. szept. 29. 20:19
 2/3 A kérdező kommentje:

már semmilyen gyakran nem jár ide. ő külföldi, nem magyar. de azon nem is nagyon gondolkodtam hogy milyen lenne a távkapcsolat vagy hogyan lenne ez az egész. csak azon gondolkodtam mindig hogy egyáltalán mit szólna vajon hozzá, ha egyszer csak így írnék neki azok után hogy a rövid ismeretségünk alatt az egyetlen közeledését én rögtön elutasítottam.

egyébként nincs barátnője. ezt sem nagyon értem. egy srácról aki így lazán bepróbálkozik egy csajnál akit még alig ismer, azt feltételeznék sokan hogy valami nagy csajozógép lehet. pláne hogy meglehetősen népszerű a lányoknál.

2009. szept. 29. 21:22
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem akkor pedig felejtsd el inkább. Mindketten találtok majd a saját országotokban párt. Nem kell erőltetni ami nem megy.
2009. szept. 29. 21:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!