Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan mondjam el neki, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondjam el neki, hogy szeretem?

Figyelt kérdés

13 éves làny vagyok.Èv elején jött hozzánk egy sràc,akkor teljesen közömbös volt szàmomra...Aztàn...matekórán elültettek a helyemről(a matek tanàr nagyon jófej) és megengedte hogy vàlasszak,hogy hova akarok ülni.Èn azt a helyet vàlasztottam mellette.Először nem beszéltünk egy szót sem.Aztàn....Egyszer véletlenül leejtettem a radíromat,a széke alà.Ő azonnal lehajolt hogy felvegye...Akkor néztem először méllyen a szemébe,és akkor szerettem belé.

Ő ebből az egészből nem tudott semmit..aztàn egy sràc ràmírt(oszt.tàrs szintén) hogy ne ìrogassak neki askon,meg hogy azt a sok idézetet(szerelmes) biztos én írtam...akkor elmondtam neki,hogy nekem a Fiú tetszik(direkt nem írtam le neki,hogy szeretem) ..Màsnap a suliban egy màsik fiú odajött és megkérdezte,hogy tényleg tetszik e az a srác.Nem mondtam semmit csak ott hagytam..teltek-múltak a hetek,hónapok és én egyre jobban beleszerettem... a 3legjobb baràtnőm tudja hogy belé vagyok szerelmes,és arra bíztattak hogy mondjam el neki,és ùgy döntöttem igazuk van..nem akarok többet ''szenvedni''..a sràc úszó,ezért nincs kb. egyàltalàn szabadideje...de ez engem egy cseppet sem érdekel,mert ha akar tud rám szakítani időt..azt tervezem,hogy holnap mondanàm el ,matek óra előtt....de nem tudom mit mondjak neki...màr sok mindenre gondoltam...pl.: először nem mondanàm el hogy szeretem,mert ha koppanok az nagyon nagyon fàjna...segítsetek!kérlek titeket!

Ja és igen,biztosan holnap szeretném neki elmondani...:||<3

2013. máj. 8. 15:37
 1/6 anonim ***** válasza:
Mond el neki:) Nem veszítesz vele semmit:) Sok szerencsét^^
2013. máj. 8. 15:39
 2/6 A kérdező kommentje:
köszönöm!:) esetleg valami ötlet,hogy mondjam el neki?
2013. máj. 8. 15:44
 3/6 anonim ***** válasza:
Ez olyan romantikus!!!!!! előbb csak bókolj neki s ilyesmi majd uttánna ha érzel tőle viszonzást vesd fel azt az ötletet h járhatnátok esetleg
2013. máj. 8. 15:47
 4/6 anonim ***** válasza:

Ne mondd meg, hogy szereted.

Mondd azt, hogy tetszik, és azzal még visszautasítás esetén sem koppansz akkorát. :) Ha járni fog veled, akkor nemsokára jöhet a szeretlek szó is. =)

Szurkolok! :D

17/L

2013. máj. 8. 16:11
 5/6 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm!!
2013. máj. 8. 18:42
 6/6 A kérdező kommentje:
nem jött össze...nem volt elég merszem oda állni elé, és megmondani...ma meg nem is jött suliba...:/
2013. máj. 10. 15:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!