Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért akarom mindig lesmárolni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akarom mindig lesmárolni a szüleimet?

Figyelt kérdés
Tudom eléggé gáz, de van amikor nincs velem a barátom és anyukámat megölelem, akkor mindig azt hiszem, h a barátom az és már hajolnék a szája felé, de szerencsére mindig időben észbekapok és nem történik semmi. Miért? Elég gáz tudom. És nem kamu kérdés. Kérlek segítsetek... Elöbb utóbb nem fog eszembe jutni, hogy "hoppá, ő nem a barátom". 16 éves vagyok
2008. jún. 16. 18:23
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
54%
fordulj pszichológushoz vagy pszichiáterhez, jobbat mi se tudunk
2008. jún. 16. 18:30
 2/14 anonim ***** válasza:
75%
El fog múlni, hidd el. Én sem tudom megmagyarázni, hogy pontosan miért volt. Én is 16 éves voltam és mikor megkaptam az első csókom egy pár napig mindenkit csak csókolni akartam. Talán mert az első volt és a hatása alatt voltam.
2008. jún. 16. 18:44
 3/14 A kérdező kommentje:
de én elég régen estem át az első csókon. Talán hiányzik a barátom nem?
2008. jún. 16. 19:31
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem megszoktad, h amikor vki átölel (a barátod) akkor lesmárolod, és ez már ilyen reflex. De sok helyen szájracsókkal fejezik ki a családi szeretetet is... el fog múlni.
2008. jún. 16. 19:59
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha megszokott lenne nemlenne ciki a szájrapuszi. Az egyik barátnőm (16) Szájpuszival köszön a családtagjainak. De mivel nállatok nem ez a hejzet, igy igen ciki lenne. Próbáld nem megölelni őket, akkor kényszert nemfogsz érezni
2008. jún. 16. 20:20
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Jesszusom! 16 éves koromban ugyanígy voltam!!! Ne aggódj!!! Semmi bajod nincs! Elnövöd! :o)
2008. jún. 16. 20:32
 7/14 anonim ***** válasza:
68%
am én a 3puszival vagyok így...volt h 3puszit adtam rokonoknak is...
2008. jún. 16. 20:48
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer volt olyan véletlen, hogy anyukámnak a szájára adtam puszit. Hát igen meglepődtem magamon, akkor volt barátom. Annak tudtam be, hogy hiányzott a barátom.
2008. jún. 16. 20:54
 9/14 A kérdező kommentje:
Szal semmi gáz, majd kinövöm?:D Am a 3 puszival én is úgy vagyok, h a szüleimnek is 3-at akarok adni a 2 helyett:D
2008. jún. 16. 22:51
 10/14 anonim ***** válasza:
49%
Én mamámnak 3puszival köszönök,már ő is +szoktaXD
2008. jún. 17. 09:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!