Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valakinek van ilyen szilikon babája, ezt is fel kell fújni?
innen szeretném megrendelni de ha valakinek van jobb ötlete az is írjon:
Nagyon élethűnek tűnik, ezért nem értem h ezt mekkora csomagba rakják beLE és azt se tudom még h hova dughatnám el a szobámban, valahogy álcázni kéne, vagy kitalálhatnák vmi kamu dumát h mihez kell de hát nemtom. Szerintetek nagyon ciki?(nem akarok igazi bnőt, habár lehetne de én mindig a hisztis kibírhatatlan p*csákkal jövök össze szoval ez találtam megoldásnak)
szerintem rakd bele egy teljesen átlagos papírdobozba, szórj a tetejére például régi pokemon kártyákat (hátha gyűjtötted kiskorodba:D) és írd rá, hogy kacatok.. ezt én betenném a ruhásszekrényem legaljába, vagy a polc legtetejére..
Ágy alá semmiképp, porszívózáskor, ha nagyon rendszerető és alapos anyukád van, akkor simán kihúzza és megnézheti..
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!