Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Menyasszonya van, de felém...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Menyasszonya van, de felém 'kacsintgat'?

Figyelt kérdés

25 év körüliek vagyunk, én vagyok a lány.

Egy munkahelyen dolgozunk, nekem csak az tűnt fel, hogy feltűnően sokat nézeget,sokat mosolyog rám, feltűnően előzékeny, udvarias, és bámul (nem keveset). Egy nagyon kedves, szerethető emberről beszélünk, így nem volt nehéz annyira megkedvelnem, hogy szinte már hiányzik, ha nem láthatom...tegnap jöttem rá véletlenül, hogy a fiúnak van menyasszonya, valahogy a menyasszonya facebook oldalára keveredtem, nem tudom már hogyan, ugyanis a fiúnak semmi kép nincs kirakva a lányról, de még csak utalás sincs, hogy vőlegény lenne.

Szoktunk néha beszélgetni, viccelődni is szokott velem, volt már, hogy burkoltan, de bókolt.

A menyasszonyát soha egy szóval nem említette még, kolleganőm se tudott róla..de még csak arról sem, hogy egyáltalán van barátnője.

Nagyon rossz ez így, nem szándékosan szerettem meg, és csak most derült ki, hogy menyasszonya van:S

Mit tegyek? Tudom, hogy el kéne felejtenem, de annyira máshogy képzeltem el, és nagyon megszerettem...Azt hittem, hogy lassan már majd elhív ebédelni, meg hasonlók:/

Mit tanácsoltok, mit tegyek?

L

2013. máj. 8. 11:16
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

"Tudom, hogy el kéne felejtenem, de annyira máshogy képzeltem el, és nagyon megszerettem..."

Kifogásnak nem rossz... Tényleg el kell felejtened. Ha esetleg otthagyná érted a menyasszonyát (amit kétlek), akkor is, hogyan tudnál megbízni egy ilyen emberben? Én a helyedben rá sem néznék többet.

2013. máj. 8. 11:18
 2/12 anonim ***** válasza:
Ha legközelebb bókol, vagy célozgat, egyszerűen kérdezz rá, van-e valakije, vagy konkrétan a menyasszonyára kérdezz rá. Jobb már a legelején tisztába lenni a dolgokkal, mert valakinek akkor így is-úgy is fájni fog. Legyél okos, és ne te legyél az.
2013. máj. 8. 11:19
 3/12 anonim ***** válasza:
a kedves és szerethető burkolat mögött egy igazi multiplayer rejtőzik, aki egyszerre több vasat is tart a tűzben és véleménye szerint ez így normális. Ha nem akarsz bonyodalmat magadnak, akkor ne kezdj vele. Gondolj arra, hogy mi lenne, ha egyszer majd Te is a menyasszonya lennél, és melletted is...
2013. máj. 8. 11:20
 4/12 anonim ***** válasza:
Mer' ő a zalfahím és neki így kell csinálni alapszabály.
2013. máj. 8. 11:29
 5/12 anonim ***** válasza:

"Mit tanácsoltok, mit tegyek?"

1. Ne és semmiképpen ne rondíts bele mások kapcsolatába! Igen, tudom, ehhez két ember kell és nem te kezdtél flörtölni, de ez nem kifogás.

2. Ha a menyasszonyával így bánik, később ugyanígy fog veled is, hacsak nem szeretőnek akar tartani. Erre vágysz?

3. Keress egy normális pasit és hagyd meg ezt a széltolót a buta, lábtörlő típusú nőknek.

2013. máj. 8. 11:44
 6/12 anonim ***** válasza:

Én azért felejteném el a helyedben, mert ha esetleg el is hagyná a menyasszonyát és összejön veled, akkor nem gondolod, hogy ezt ugyanúgy megcsinálhatja veled is?

Engem alapvetően nem érdekel, ha valaki megcsalja a másikat. Mármint semmi közöm hozzá. A párom is és én is vergődtünk a kapcsolatainkban, találkoztunk, és egy csók elcsattant. Az azt követő héten szakítottunk mindketten az exeinkkel.

Na most emiatt nem aggódok, hogy majd engem is megcsal..

Viszont ha valakinek menyasszonya van...ez sokkal komolyabb és őszintén megrendülne a bizalmam.

2013. máj. 8. 11:45
 7/12 A kérdező kommentje:

Igazatok van. Viszont azt nem mondtam el, hogy nem nyomulósan, nem mások számára is teljesen egyértelműen teszi ezeket a dolgokat..

Hogy is mondjam...nem tuskón csinálja ezeket a dolgokat, de már az is megfordult a fejemben, hogy lehet én gondolom túl a dolgokat.

Bár, amikor idejöttem, az első 4 hónapban kb semlegesen tekintettem rá, de már akkor is éreztem, hogy tetszem neki.

2013. máj. 8. 11:54
 8/12 anonim ***** válasza:

"nem nyomulósan, nem mások számára is teljesen egyértelműen teszi ezeket a dolgokat.. "

Ja-ja! Diszkrét ember! A menyasszonyát is milyen diszkréten kezeli...! :D

2013. máj. 8. 12:00
 9/12 A kérdező kommentje:

Szóval nem csak szerintem érdekes, hogy alig tudják idebent is, hogy menyasszonya van?:D Meg most nem azért, de ha valaki eljegyzett egy nőt, annak nyilván oka van..nem értem, hogy akkor miért tesz majdnem úgy, mintha szingli lenne..

Én is voltam menyasszony, a volt párom egyből el is dicsekedett vele.....

2013. máj. 8. 12:02
 10/12 anonim ***** válasza:

Mivel csak a te szemszogedbol ismerjuk a helyzetet, tartsuk azert fent annak a lehetoseget is, hogy pusztan baratilag kozeledik feled (letezik ilyen egyaltalan ferfi es no kozott?!), vagy maximum jolesik neki, hogy kap egy kis figyelmet, de nem szol tobbrol szamara a dolog.

Az viszont tenyleg erdekes, hogy kvazi titkolja, hogy menyasszonya van... szerintem erdemes ezek utan fenntartasokkal kezelni a kozeledeset es atertekelni a rola kialakult kepet.

Vagy benned nem keltett azonnal ellenerzeseket vele szemben, amikor megtudtad, hogy menyasszonya van? Szerintem az lenne a normalis reakcio...

2013. máj. 8. 12:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!