Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudok mit csinálni, de csak rá gondolok, mi legyen?
Figyelt kérdés
Még sosem volt barátnőm, 17 évesen, de nemrég beszélgettem egy lánnyal pár órát, az az érdekes, hogy ő kezdeményezett, oda jött hozzám jó párszor, de mikor komolyabban elmentünk beszélgetni, akkor nem nagyon akart, kb 60%-ban beszéltem én, nem tudom mi volt vele. Mikor odajött nem nagyon tudtam érdekes témát felhozni, azt se nagyon tudtam, hgoy mit szoktak ilyenkor beszélni, mert soha ne volt még ilyen, hogy egy lánnyal elmentünk volna kettesben. Most már kevesebbet fogunk találkozni, az mindegy miért, de csak rá tudok gondolni, de annyit sem merek lépni valamiért, hogy fb-n ráírjak. Hihetetlen, másnak ilyenkor 10 barátnője volt, soha sincsenek meghatódva, mindig tudnak beszélgetni, vicceset mondani.. Én meg oda sem merek menni. Annyi, hogy egy iskolába járunk, eddig mindig ő kezdeményezett, de félek már nem fog, és, hogy kiábrándult belőlem.2013. máj. 8. 09:33
1/6 anonim válasza:
Nem hinném, hogy kiábrándult, ha csak nem a ribanc fajtából való.
Érthető a helyzeted, az emberi kapcsolatok is olyan, mint minden más az életben. Gyakorlást igényel. Próbálj meg valamit kitalálni, elhívni valahova magaddal, a lényeg, hogy ne lebegjen a szemed előtt, hogy mindenáron össze akart jönni vele, hanem fogd fel egy laza időtöltésnek. Sok sikert.
2/6 A kérdező kommentje:
Beszélgettem vele, és szerintem még neki sem volt sok(talán még egyáltalán) barátja.. Mikor először láttam nem is tetszett, simán elmentem volna mellette, de aztán elkezdett velem beszélgetni, még meg is ölelt. Pont ez az, hogy elhívni, meg ráírni nem merek, de szerintem van ő olyan okos, és kitalál valamit, tudom, nem erre kellene várni, és egyszerűnek tűnik a helyzet, de nem megy..
2013. máj. 8. 09:42
3/6 anonim válasza:
Csak írj rá! A kezdeményezés nehéz, de utána menni fog, vagy ha nem, akkor szervezz meg egy találkozót és ott majd személyesen jobban tudjátok biztatni egymást!! :)
4/6 A kérdező kommentje:
Szerintem megkérdezem(ha lesz erőm), hogy mikor indul suliba, és hátha összejön.
2013. máj. 8. 15:07
5/6 anonim válasza:
Még jó, hogy van erőd!! Hajrá!! :D
6/6 A kérdező kommentje:
Már ki is ábrándultam belőle, ennyit a nőkről, ugyan azt csinálja mind..
2013. máj. 9. 19:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!