Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Ti miért az ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ti miért az ilyen lányokat szeretitek?

Figyelt kérdés

Miért az ilyen kis plázapi*kat szeretitek?

[link]

akik azt hiszik, hogy a legszebbek, meg hogy ők sza*ták a spanyol viaszt, bántanak mást és lenézik egymást. Hangoskodnak, visszabeszélnek.

Mi bennük a szép?? szerintem semmi. Annyira visszataszítoak.

2013. máj. 8. 08:16
1 2 3 4
 11/33 anonim válasza:

Erdekes...

Megis kepet linkeltel be..:)

Megis kulso alapjan akarod eldonteni ki milyen..szoval :)

2013. máj. 8. 08:40
 12/33 anonim ***** válasza:

"És nem minden lánynak a "pávák" tetszenek."

De neked igen.

2013. máj. 8. 08:41
 13/33 anonim válasza:

Erdekes...

Megis kepet linkeltel be..:)

Megis kulso alapjan akarod eldonteni ki milyen..szoval :)

2013. máj. 8. 08:41
 14/33 anonim ***** válasza:
Ez van ha fiúkkal kezdesz. Majd ha férfiak fognak érdekelni, akkor más lesz a helyzet.
2013. máj. 8. 08:45
 15/33 A kérdező kommentje:
De nekik nem csak a külselyük olyan hanem a belsőjük is. Ja és valaki írta, hogy szerinte az osztálytársaim nem is ilyenek, miaz talán ő ismeri őket. És azt is, hogy nekem milyen fiúk tetszenek vagy mi???!!!
2013. máj. 8. 08:57
 16/33 anonim válasza:
Helyes irasod alapjan inkabb befognam a pofam..
2013. máj. 8. 08:59
 17/33 A kérdező kommentje:
Gyorsan írok. És nem azért, de szerintem senki sem keresi vissza a hibáit. És tudod, hogy kinek van pofája: NEKED DE JÓ NAGY
2013. máj. 8. 09:15
 18/33 anonim ***** válasza:
kérdező hány éves vagy? Az idén kezted a gimit vagy ált. isk.-ba jársz?
2013. máj. 8. 09:19
 19/33 anonim ***** válasza:

"I'm a barbie girl, in the barbie world

Life in plastic, it's fantastic!"

Naa, ez azért nem jön be ám mindenkinek! Én a természetes kinézetű lányokat szeretem, minél kevesebb sminkel lehetőleg. Sőt, tovább megyek, az ismeretségi körömben a legtöbb férfinak meglehetősen rossz véleménye van az ilyen kinézetű lányokról. Az ilyen nekem túl színes, túl hangos, túl feltűnő jelenség. Én nem egy kirakatbabával akarok járni, hanem egy nővel.

Szóval ne általánosíts és főként ne aggódj e miatt.

2013. máj. 8. 09:23
 20/33 anonim válasza:
Az hogy gyorsan irsz nem kifogas arra hogy a kulsejuket ly-vel a befutò lòra azt ird hogy kifutò lò :)
2013. máj. 8. 09:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!