Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Meleg vagyok? (lentebb)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg vagyok? (lentebb)

Figyelt kérdés
20 éves, magas, sportos, elvileg helyes gyerek. Eddig javarészt futó kalandokból éltem. Most viszont van egy lány akit szintén meg akartam fektetni, csak nem adta könnyen a derekát, így elhitettem vele hogy többet akarok. Randiztam vele, meg ilyenek. Aztán bevallotta hogy szerelmes. Folyton rajtam van és a szerelmével nyaggat, úgy viselkedik mintha már pár lennénk. És ha arra gondolok h basszus szeret engem egy csaj, szerelmes, meg minden, akkor elmegy a kedvem az egésztől.
2013. máj. 8. 01:22
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Tipikus nyilas... TIPIKUS :D Ebben van valami. :) Nyilasok (általában) nem szeretik a kötöttséget. Ezt már én is tapasztaltam. :D

Nem kellett vna randizgatni vele, ha csak meg akartad dugni.

2013. máj. 8. 05:23
 12/12 A kérdező kommentje:
Szerintem meg hülyeség a horoszkóp
2013. máj. 8. 09:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!