Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk milyen esetben nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk milyen esetben nem csókoltok meg egy lányt több randi után sem? 20L

Figyelt kérdés
Talizgatok pár hete egy fiúval(korábbról már ismertem látásból), de még 3.randi után sem volt csók,csak puszi. Rendszeresen keres,telefonál,ami alapján azt szűrtem le,hogy valamennyire csak érdekelhetem,de akkor miért nem csókol meg? Mikortól számít felejtősnek a dolog?
2013. máj. 7. 23:43
 1/10 anonim ***** válasza:
szerintem nem mer
2013. máj. 7. 23:44
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Például ha büdös a szája. Akkor tuti nem!

Igazából én mindig várom a tökéletes, és legalkalmasabb pillanatot. Ha ez a 3. randin sem jön el, akkor ez van. De nem kell ám a férfinak lépnie. Húzd magadhoz és csókold meg. Ennyi! ;-)

2013. máj. 7. 23:47
 3/10 anonim ***** válasza:
Ha nem tudom elképzelni, hogy lesz ennek folytatása. Nem kíván annyira, hogy megakarjon csókolni.
2013. máj. 7. 23:48
 4/10 anonim ***** válasza:
nem mert nyugi :D
2013. máj. 7. 23:48
 5/10 A kérdező kommentje:
de akkor minek hív továbbra is randira? tegnap is írt,hogy akkor jövőhéten ráérek-e,tényleg nem tudom megérteni akkor. :D vagy csak én lennék türelmetlen?:O
2013. máj. 7. 23:49
 6/10 anonim ***** válasza:
A következő randi végén lépj te és "sikerüljön nyelvesre a puszi". Lehet, hogy csak nem akar "lerohanni".
2013. máj. 7. 23:55
 7/10 anonim ***** válasza:
Nem 1920-at irunk...csókold meg te.
2013. máj. 8. 00:28
 8/10 anonim ***** válasza:

Ha nem szeretem de kedvelem akkor nincs csóka, ha beleszerettem vagy a kedvelés szeretetté alakul akkor van csók.

3. randi nem a világ vége.

2013. máj. 8. 11:13
 9/10 anonim ***** válasza:

Én nem csókolóztam még tehát nem mernék kezdeményezni ilyet a 3. randin sem.

Egyáltalán honnan tudnám hogy akarja e már a lány?

2013. máj. 8. 14:50
 10/10 Theodorik84 ***** válasza:
100%
Én egyik barátnőmmel úgy jöttem össze, hogy egy fogadást elveszített és jött 3 puszival. Kettőt arcra kaptam egyet szájra..utána már engem sem kellett félteni....
2013. máj. 8. 22:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!