Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem tudok beszélgetni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudok beszélgetni a lányokkal?

Figyelt kérdés

Értitek nem is azzal van a gond h odamenjek vkihez beszélgetni,mert bárkit gond nélkül leszólítok.

Csupán azzal h fogalmam sincs h miről beszélgessek egy lánnyal,egyszerűen nem tudok senkinél sem bevágódni,facen is a szia mizu mit csin ma-nál tovább nem tudok eljutni.

Kérlek segitsetek!

Köszönöm szépen előre is!

21/F

2013. máj. 7. 23:15
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Tanulj meg főzni-sütni, arról biztos el tudsz beszélgetni a csajokkal, bár manapság lehet, h arról sem. Én pl. tök jól elbeszélgetek a csajok többségével (kivéve a plázacicákat, de azokat kerülöm is), de lehet, h csak én fogom ki a normálisabbakat, ha pedig laposodik a beszélgetés, 1-2 poén nem csak őt, hanem engem is feldob, sokszor csodálkozom is magamon, bár én tovább nem jutok. A fiús témák (főleg a kocsi, hány lóerős, milyen motor) sokszor engem is kikészítenek, de lehet, h csak azért meg 2-3 oldalról kapom otthon, s én sz*rt se tudok róla. Bár volt már, h megmondtam mi a baja a kocsinak, de az egy k*rva jó blöff volt (talán ilyet nyögtem be, h generátorszíj probléma), amit mindenki levágott.
2013. máj. 12. 22:20
 12/13 anonim ***** válasza:

"A nőkben meg az a baj,hogy nem a horrot, nem az erőszakot, nem a sötétséget szeretik, meg nem a vad zenéket stb.... hanem az ilyen rózsaszín dögunalmas romantikus szarságaikat. Ezektől meg totál bealszok."

Neked van ezek szerint érdeklődési köröd. Ez a legfontosabb, a kérdezőnek is ezt kellene kialakítania először, csak ahhoz előbb ki kellene találnia, mik azok a dolgok, amik érdeklik. Aztán akkor lesz téma. Neked ez már megvan, tehát akár a neten simán kereshetnél olyan csajokat, akik horrorfanok. Biztos, hogy rengeteg van, és így előbb-utóbb össze is tudsz jönni valamelyikkel. Csak vigyázz, nehogy túl vadat találj, és a pincéjében végezd hörögve, egy kampóra felakasztva. :)

2016. márc. 16. 02:13
 13/13 anonim válasza:
Sokáig én sem tudtam! Mindig elment az a rohadt net...
2016. szept. 7. 19:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!