Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem jelöl már vissza...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem jelöl már vissza facebookon? Nemértem :/

Figyelt kérdés
Pont egy hete jelöltem be egy fiút aki tetszik és még mindig nem jelölt vissza pedig már volt fent és ismer is látásból. Most nem az, hogy a facebookon akarok vele kapcsolatot kezdeményezni, de már idegesít, hogy miért nem jelöl vissza :S
2013. máj. 7. 23:06
 1/7 anonim ***** válasza:
56%
Ne facebookon éld az életed! Keresd fel személyesen és mondd meg neki, hogy szeretnéd, ha az ismerősöd lenne, majd bökd meg a vállát! :D
2013. máj. 7. 23:07
 2/7 anonim ***** válasza:
38%

Kit érdekel ez a rohadt faszbuk? Micsoda gondjaitok vannak!

És én sem jelölnélek vissza..... Kezd kapcsolatot élőben!

2013. máj. 7. 23:07
 3/7 anonim ***** válasza:
65%

a.) Nem mindenki jelöl vissza minden jöttmentet.

b.) Nem kíváncsi rád.

2013. máj. 7. 23:08
 4/7 A kérdező kommentje:

1: Nem tudom felkeresni, mert hétköznap délelőtt nyári

munkán vagyok, ő meg suliban, utána meg mégis hol keresném?

2: Bocs már, hogy nekem ez a legnagyobb problémám -.-"

3: a, Már általános suliba is egy helyre jártunk, már jó párszor látott, azért annyira nem vagyok jöttment.

b, Akkor nem értem minek szemez velem állandóan.

4: No comment.

2013. máj. 7. 23:25
 5/7 anonim ***** válasza:

"2: Bocs már, hogy nekem ez a legnagyobb problémám -.-""

Elég baj ez neked! :) Azokat akik a fosbokon élik az életüket azt sokan nem veszik komolyan....

Ha annyira kapcsizni akarsze vele akkor tedd meg élőben! Mert mi lesz ha nem jelöl vissza azon a f.son? Áll a dolog?

2013. máj. 7. 23:35
 6/7 anonim ***** válasza:
irjneki üzit xd
2013. máj. 7. 23:37
 7/7 A kérdező kommentje:
6. Nem élem a facen az életem, mivel DOLGOZOK ahogy már írtam is. Ezért nem is tudok vele kapcsolatba lépni személyesen, mert ő suliban van azon kívül meg mégis hol keressem szerinted?
2013. máj. 7. 23:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!