Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek, ha valakit két év...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha valakit két év után sem tudok elfelejteni?

Figyelt kérdés
Van egy fiú, akit két éve ismerek, soha nem volt köztünk semmi komolyabb, mert elég csúnyán elrontottam, de nagyon bánom. Azt hittem, hogy az idő mindent megold, de nem, egyre rosszabb és hiába vagyok mással, folyamatosan ő jár a fejemben.
2013. máj. 7. 22:05
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Figyelj én kb 7 éve nem tudok elfelejteni egy csajt. Hát ez van
2013. máj. 7. 22:06
 2/12 anonim ***** válasza:
Mondjuk dobj neki egy üzenetet, érdeklődj felőle...
2013. máj. 7. 22:07
 3/12 anonim ***** válasza:
Ismerkedj másokkal :) az első válaszolónak is ezt ajánlom. Nekem is volt olyan akit 4 évig halálosan szerettem, de megismertem egy sokkal jobb fiút és el tudtam felejteni :)
 4/12 A kérdező kommentje:
Nem lehet, nem kíváncsi rám..
 5/12 A kérdező kommentje:
Ismerkedek másokkal. Ideig-óráig jó, elfelejtem kicsit, de aztán kezdődik elölről.
2013. máj. 7. 22:08
 6/12 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy amúgy?
2013. máj. 7. 22:10
 7/12 A kérdező kommentje:
18
2013. máj. 7. 22:11
 8/12 anonim ***** válasza:
Ő volt az első szerelmed? ha igen akkor nem is fogod elfejteni. (sajnos ez ilyen)
2013. máj. 7. 22:11
 9/12 A kérdező kommentje:
Nem, nem az első.
2013. máj. 7. 22:12
 10/12 anonim ***** válasza:
Hát valamivel foglald le magad ami eltereli a gondolataidat. Olvass, nézz meg egy filmet, fejts keresztrejtvényt, teniszezz, ússz, fuss, boxolj, blogolj, akármi. A lehetőségek tárháza végtelen, a lényeg hogy foglaljon le és ne ülj otthon egész nap a fészbúk profilján csorgatva a nyálad. És ne tegyél fel kérdéseket hogy, hogy felejtsd el :D
2013. máj. 7. 22:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!