Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok. Cikinek tartanátok ha a pasitok Deeawoo Lanossal járna? Ennyire ciki autó ez vagy mi? Mivel cikibb mint BKV-val járni?
ma 13:16
Feketes színű...
Amúgy nem mondtam hogy ciki a BKV.Én is jártam azzal és néha szoktam is.Összehasonlítás képpen mondtam hogy mivel cikibb az hogy van saját kocsim mint hogy BKV-val járjak...
ma 13:23
Te egy osotba pi.cs vagy.Na most elszóltad magad,mert magad is jól tudod hogy mitől nedvesedik a pi.nád.Szóval neked is ciki,de én lesz@rom.Soha semmi baja nem volt neki,fél Europát körbe utaztam vele,volt hogy 1300 km-et egybe.Csak tankolok bele és semmi más.ROsszul gondolod hogy azért tettem fel a kérdést mert nem nedvesedik tőle a ri.bancok pi.csája.Nem a kocsimmal szoktam csajozni,de amikor már többen megszólnak érte akkor nem éppen jól esik.
Nem tartanám ckinek,marhára nem érdekel.
Viszont ha én autót vennék az tuti nem daewoo lenne :D de ez már más téma
ma 13:35
Én sem vettem,hanem úgy örököltem meg egy rokonomtól.De kellemesen csalódtam ebbe a kocsiba így eszem ágába sincs lecserélni,pedig megtehtném.Deszinte a benzinen kivül semmit nem költök rá és olaj cserén kivül.Tény nem egy luxus kocsi,de viszont elég jól megy az 1.5-ös motorral.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!