Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Paraszt vagyok, hogy ezt csinálom?
Sajnos csak átlagos külsőm van, így nem vagyok nyerő a lányoknál. De erről láttam több kérdés is íródott, úgyhogy most nem erről szeretnék vitát nyitni.
Szóval társkeresőn se értem el semmi eredményt. Aztán egyszer csak a tököm teli lett az egészből, szedtem egy jóképű srácról képet a neten. (több képet is ugyanarról a srácról, és olyan képeket, amikről hihető hogy egy magánszemély készítette, és nem felhasználási céllal készül)
És regisztráltam.
Tulajdonképpen 10ből 9 lány válaszol. Sok smileyt benyomnak, jókat tudunk beszélgetni stb. Volt amelyikkel telefonon is beszéltem.
Amikor már nem lehet tovább odázni a találkozót egyszerűen eltűnök a térképről.
Jól esik a lelkemnek, hogy végre érdeklődnek "felém" a lányok. Tudom, hogy nem én vagyok a képem, és ez nem nekem szól, de maga a levelezés olyan nekem mint egy sikerélmény.
Előtte mindig azt tanácsolták, hogy tuti a belsőmmel van a probléma, hiszen a lányok nem a külső alapján válogatnak.
Most már mosolyogva nyugtázom, hogy a belsőmmel nincs semmi probléma. Ugyanúgy önmagamat adom. És tetszik, hogy érdeklődnek felőlem.
Igazi sikerélmény ugyan nem lehet belőle, de már az is jó a lelkemnek, hogy legalább ennyit kapok...
egyik barátomnak elmondtam a sztorit és leparasztozott. pedig ismeri a helyzetemet.
Mi büntethető? Nem utaltatok senkivel pénzt sehová... és nem csinálok semmilyen törvénytelent.
Ha öngyilkos lesz a lány akkor se lehetek jogilag felelősségre vonható, mert soha senkit nem buzdítottam öngyilkosságra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!