Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Paraszt vagyok, hogy ezt csinálom?
Sajnos csak átlagos külsőm van, így nem vagyok nyerő a lányoknál. De erről láttam több kérdés is íródott, úgyhogy most nem erről szeretnék vitát nyitni.
Szóval társkeresőn se értem el semmi eredményt. Aztán egyszer csak a tököm teli lett az egészből, szedtem egy jóképű srácról képet a neten. (több képet is ugyanarról a srácról, és olyan képeket, amikről hihető hogy egy magánszemély készítette, és nem felhasználási céllal készül)
És regisztráltam.
Tulajdonképpen 10ből 9 lány válaszol. Sok smileyt benyomnak, jókat tudunk beszélgetni stb. Volt amelyikkel telefonon is beszéltem.
Amikor már nem lehet tovább odázni a találkozót egyszerűen eltűnök a térképről.
Jól esik a lelkemnek, hogy végre érdeklődnek "felém" a lányok. Tudom, hogy nem én vagyok a képem, és ez nem nekem szól, de maga a levelezés olyan nekem mint egy sikerélmény.
Előtte mindig azt tanácsolták, hogy tuti a belsőmmel van a probléma, hiszen a lányok nem a külső alapján válogatnak.
Most már mosolyogva nyugtázom, hogy a belsőmmel nincs semmi probléma. Ugyanúgy önmagamat adom. És tetszik, hogy érdeklődnek felőlem.
Igazi sikerélmény ugyan nem lehet belőle, de már az is jó a lelkemnek, hogy legalább ennyit kapok...
egyik barátomnak elmondtam a sztorit és leparasztozott. pedig ismeri a helyzetemet.
Nem vagy paraszt szerintem, ha szopja a f.szt a sok agyhalott liba, akik komoly kapcsit, meg érzelmeket akarnak állitásuk szerint, de persze egy normális, viszont kevésbé jóképű pasival meg szóba sem állnak.
Amúgy egy jótanács, csináltass magadról profi fotóssal pár képet, photoshop, jó ruhák stb. igy több esélyed lesz.
Megértelek, de nem mondom azt, hogy nem ítélem el, amit teszel. Igazából így nem csak a lányoknak hazudsz, hanem saját magadnak is. Egyszer úgyis ki kell szállnod, ha normális kapcsolatot akarsz, és el kell fogadnod, hogy úgy nézel ki, ahogy. Lehet, hogy néhány lányt őszintén megbántottál; honnan tudod, hogy azokból a lányokból mondjuk 2 nem szeretett volna meg úgy is, ha tudod, hogy nézel ki?
Szóval megértem, hogy az elkeseredettség ilyen lépésre sarkallt, de a gyávaság nem megoldás. Az pedig szerintem igenis gyávaság, ha valaki nem képes felvállalni saját magát, hogy fogadjanak el úgy, amilyen vagy.
Köszönöm a válaszokat.
Profi fotóssal nem szeretnék képet csináltatni magamról. Kényelmetlen érzés ha fotóznak. Meg aztán úgy nem tolnám el a képem randizni, ha photoshoppolt képet mutatnék a lánynak. Hiszen csalódás érné élőben.
Sajnos elég lánnyal ismerkedtem már ahhoz, hogy tudjam semelyik se akart volna elkezdeni velem ismerkedni.
Normális kapcsolat... nem hinném, hogy valaha lesz olyanom. Elvégre a megfelelő külső adottság nincs meg hozzá, hogy meg akarjon ismerni egy lány.
Max ha elfogom és egy padhoz bilincselem és leülök vele beszélgetni. De ez a körülmény se lenne optimális szerintem :)
"Az pedig szerintem igenis gyávaság, ha valaki nem képes felvállalni saját magát, hogy fogadjanak el úgy, amilyen vagy."
Na ja, ezt szokták mondani a páwák a 10 kiló smink (ráadásul fiúk elvben) meg a rózsaszín póló alatt, meg a szteroidtól impotens gyurmák - esetleg a bicajt éltető neoliberál raszták.
De aki nem tartozik ebbe a 3 csoportba és nem is túl szép az meg így járt.
Annak is van esélye barátnőt találni, de a te válaszaidra nem adok, hiszen minden kommentedből sütni szokott a reménytelenség.
Esetleg próbálj meg először barátkozni velük, később is beérhet a szerelem. Legalábbis nálam így működött, mivel én sem vagyok az a túl szép lány. De fölösleges azt mondanom, hogy sosem lesz kapcsolatom, mert bár csak 3 volt eddig a mostanit is beleszámítva, nem bánom igazán. Akkor legalább tudni fogod, hogy az a valaki tényleg szeret, nem csak a külsőd miatt vágyik rád.
Na ja, de Te csaj vagy csávóknál a "barátkozás " automatice a barátzónába vezet. Az meg duplán rossz. Lehúzhat és még adnia se kell érte semmit. Nem éri meg. Inkább megyek vissza súlyzózni aztán meglátjuk mi sül ki belőle.
Ha már szép nem lehetek, legalább erős igen.
Xenonak igaza van! A barátzóna csak lehúz, tapasztaltam.
És más az, hogy neked, nem túl szép lányként eddig 3 kapcsolatod volt, nekem átlagos fiúként egy sem. Azt hiszem ez is mutat valamit...
Igaz voltam már nőkkel (nem lánnyal, nőkkel!), de valahogy a korosztályomnak mindig "kevés" voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!