Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék? (lent)
Szeretem a barátomat és ő is engem, de egyszerűen nem tudok feloldódni amikor petting van vagy le is fekszünk. Nagyon gátlásos vagyok és szégyellős, de ez engem már nagyon zavar, hogy ilyen vagyok, el szeretném magam engedni, lazítani és csak arra koncentrálni, hogy neki is és nekem is tökéletes legyen, de nem megy. :(
Mit tehetnék,h el tudjak lazulni és ne legyek gátlásos és szégyellős? Fel akarok szabadulni, új dolgokat kipróbálni (pózra gondolok) de azzal se jártam sikerrel, mert mindig az van bennem, hogy jaj de béna leszek és ha elrontok valamit v nem megy milyen ciki lenne stb... :/ Én csak élvezni szeretném az együtt töltött időt amikor csak ketten vagyunk és minden szabad és kielégíteni egymást, és örömet okozni egymásnak.
Van még valaki aki ilyen? És aki ilyen volt, de ezen már túl lépet? Segítenétek? :/ Köszönöm előre is. 16/L
Elég nehéz ügy és komoly meló a gátlásokat feloldani. Ugyanilyen voltam, mint te, de engem főleg a testem zavart, hogy itt-ott volt rajtam fölösleg és folyton azzal voltam elfoglalva, hogy "vajon, most mit gondolhat, látja a kis hurkáimat stb" Nekem se ment a szex, vagyis ment, jó volt ott lenni a másikkal, de az orgazmusig sosem jutottam el, mert annyira görcsös voltam. Amióta együtt vagyok a jelenlegi párommal változott meg minden és szabadultam fel teljes mértékben. Ő az az ember aki képes volt lassanként kiverni belőlem a gátlásokat. Minden egyes alkalommal elmondta, hogy mennyire tetszem neki, hogy melyik testrészemet szereti nagyon, hogy milyen jó velem. dicsért, becézgetett, és én lassan lassan hittem neki, és egy idő után teljesen kiverte a kis fejemből a hülye gondolatokat. Szóval szerintem itt nagyon sokat számít a partner, hogy hogy áll hozzád, mennyire segítőkész. A kérdés, hogy a párod tudja-e azt, hogy mennyire gátlásos vagy és hogy nem bírsz feloldódni?!
Ha nem, akkor szerintem a következő alkalommal komolyan beszélgessetek el erről. Mondd el neki, hogy mi a problémád és mit szeretnél elérni. Kérd meg, hogy segítsen neked, hogy jobb legyen mindkettőtöknek, és 100%-ban adhasd magad. Sajnos így csak 50 %-os a teljesítményed, mert a gondolataid nagy része máshol jár, nem ott.Egyébként az új pózok kipróbálásánál nem hinném, hogy parázni kellene, nem a Kámaszutrával születtél a kezedben, és mindig mindenből van első alkalom, tehát az hogy béna leszel hülyeség, max röhögtök egy jót és megpróbáljátok újra, ha nem sikerül.
Lazításhoz javaslom, az illóolajos masszázst vagy fürdőt, ami már előjátéknak is számíthat, és ami alatt tudsz oldódni. Remélem tudtam valamit segíteni és a későbbiekben fel tudsz majd oldódni, hogy érzed, milyen ha valaki tényleg élvezi azt amit csinál.
Kommunikáljatok!
Beszéljétek meg hogy neki mi a jó hogy szereti a dolgot vagy mit élvez.
Mond el te is neki hogy miket kedvelsz például.
Gátlásos meg ne legyél mert ha szeret elfogad úgy ahogy vagy azaz ha nem tetszenél neki beléd se szeretett volna szerintem szóval ezen nincs mit aggodni. Ne szégyenlősködj.
Ha ez megy nem kell azon gondolkodnod majd hogy jól csinálod-e vagy hogy neki ez most jó-e mert ha megértette ugy is szól és pont ezt kell elérni hogy meg tudjatok beszélni.
Így el tudod majd magad engedni hogy tudod azt hogy mindent jol csinálsz. Neki is és neked is jó lesz majd.
Uj dolgokat kipróbálni: Nekem például van 1 dobokockám amin 6 külömböző póz van. Mikor meg új volt mindig dobtunk 1et es ami kijött azt probaltuk ki. Csak sajnos mar millioszor végigjátszottuk...
Am ez csak 1 ötlet:Beirod googlebe hogy sex pózok csak kidob valamit es abbol majd tudsz válogatni.
Mi is így voltunk az elején aztán mikor megbeszéltem vele hogy szóljon ha valami nem jó 1ből elmondta hogy van 1,2 dolog amit nem kedvelt azóta semmi problémánk nincs.
Remélem mindenre kitérő választ adtam.
18/F
Ha szégyenlős vagy, akkor próbáljátok félhomályban, hangulatvilágításban. Az ápol és eltakar... ráadásul úgy megszépít, hogy észre is veszed majd a hatását őrajta :-)
Új pózoknál meg mi a gond? Persze, hogy az elején kicsit nehézkesebb lesz, mert meg kell tanulni. De az újdonság miatt olyan izgalmas lesz, ami segít majd átlendülni ezeken a problémákon.
De már az is új póz, ha csak simán fölé hajolsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!