Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom nem akar gyermeket tőlem, én viszont már nagyon akarok. Mit kellene tennem?
Figyelt kérdés
Helyzet az, hogy 3 éve vagyok együtt a párommal, és nem szeretne gyermeket. Nem szed tablettát, hanem közölte, hogy óvszer nélkül nincs szex, mert nem akar még gyermeket.
Egyszer már rávettem agát, de szeretkezés közben megszakította. Azt mondta, készen áll rá.. Viszont úgy érzem, hogy az erőltetésem miatt széthúz a kapcsolatunk. Egy jó barátom azt mondta, hogy fecskendezzem be alvás közben a váladékom neki egy fecskendővel, és már nem lesz mit tenni. Szerintetek ez megoldás lenne? Van egy olyan sejtésem, hogy más férfi is van az életében, és ezért nem akar gyermeket.
2013. máj. 6. 17:31
12/15 A kérdező kommentje:
Igen én lennék a pasi a kapcsolatban, de már bebizonyosodott, hogy félre lép a drága.
2013. máj. 7. 15:27
13/15 anonim válasza:
Akkor meg miért nem engeded el? NEM AKAR VELED LENNI. És ha ezt nem veszed tudomásul és csak magadhoz akarod láncolni, tudd, hogy önző vagy.
14/15 anonim válasza:
"Nem én Találtam ki a dolgot. Ezt csak egy haver javasolta..."
Ha nem lennél ilyen ócska agyú, akkor ezt le sem írtad volna.
15/15 anonim válasza:
Mondjuk az "az alvásközben majd befecskendezem az anyagot" nagyon aljas húzás lett volna tőled. Tudod a nők már csak ilyenek! Sose mondják ki mi van. Neked kell kitalálnod mi a bajuk, mert ők nem mondják ki az biztos. Szerintem már régebbóta félreke*élt. És azért nem akart gyereket, mert nem tervezett veled hosszabb időre. Csak kihasznált! A haverom 3 évig élt együtt egy lánnyal. Bebútorozta felújította a csaj lakását. Aztán a lány kitalálta, hogy kutyát akar. Pedig 5,5 év alatt már annyira megismerhették egymást, hogy tudja a haverom nem tür állatot a lakásban. Összevesztek és kidobta a lakásból a srácot. Lefordítva 5,5 év után talált egy jobb partit. És ahhelyett, hogy megmondta volna mi a helyzet csinált egy műbalhét (amiből ő úgy jött ki mint az áldozat), csak hogy kidobhassa. Most az új pasijával él a szépen bebútorzott átalakított lakásban. A haver meg annyira szerelmes belé, hogy nem veszi észre, csúnyán átverték. Pedig olyan nyilvánvaló. Kiteszi a lakásból, és egy hónap se telik el már új pasija van? Ne már, ha szerette volna, őt is megviselné. És egy kutyavásárlás nem lehet ok egy szakításra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!