Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lehet ez?

Figyelt kérdés
Mikor látok egy lányt, nagyon szeretném megnézni, megszagolni a lábát, izgat a harisnyája, zoknia, cipője. Még senkivel nem tudtam erről beszélni, nem volt még barátnőm.

2013. máj. 6. 13:08
 1/10 anonim ***** válasza:
Van egy pár ilyen ember, amúgy mennyi idős vagy?
2013. máj. 6. 13:09
 2/10 anonim ***** válasza:
Ugye tudod, hogy kb minden egyes tinedzser ezt akarja csinalni igy tavasz közepen? Ne hidd, hogy kiveteles vagy.
2013. máj. 6. 13:23
 3/10 A kérdező kommentje:
22 vagyok.
2013. máj. 6. 13:42
 4/10 anonim ***** válasza:

Sajnos ez egy fétis.

Nagyon sok tinédzser "szenved" ebben a betegségben.

Sokan úgy csillapítják ezt az érzést, hogy harisnyát vesznek fel és abban szereznek örömet maguknak! (És igen a fiúk, de ez még nem egyenlő a melegséggel mielőtt leszólnátok ...)

De ez azért jó mert megnyugvást jelent számukra maga a harisnyában való cselekvés.

2013. máj. 6. 14:23
 5/10 winR ***** válasza:
100%
Harisnya- és lábfétised van, szerintem. De ebben semmi különös nincs, szerintem sok fiúnak/férfinek tetszenek a harisnyás, szép női lábak, cipők. Szóval szerintem nyugi, keress magadnak egy harisnyás barátnőt és élvezd :-) 27/N
2013. máj. 7. 07:58
 6/10 A kérdező kommentje:
Igazán csak leírni könnyű, hogy szerezzek... Önként jelentkező nincs? Hosszú ideje sikertelen bármiféle ismerkedésre tett kisérletem.
2013. máj. 7. 13:43
 7/10 anonim ***** válasza:
normal baratnö, ha nem minden nap ezzel jössz, nem lesz azzal baja, hogy neha simogasd a labat.
2013. máj. 7. 13:54
 8/10 winR ***** válasza:
100%

Én nem mondanám, hogy betegség, mint ahogy már mások is megírták, ezek iránt vonzódsz, fétised van.

Pl. nekem volt egy barátom, tiszta ugyanez volt, akkoriban sokat hordtam harisnyát, combfixet. Sőt egyszer láttam, hogy szagolgatja a bőrcipőmet is. Én nem bántottam érte, elfogadtam.

2013. máj. 7. 15:05
 9/10 anonim ***** válasza:
Hát ez nem kor kérdése abszolút. Nekem tinédzser koromban kezdődött és most 31 vagyok és ugyanúgy "rajongok" ezekért a dolgokért. Igaz ritkán volt alkalmam női dolgokat szaglásznom, nagyon szeretem, egyes női testszagok is bejönnek,de a saját zoknis,harisnyás lábszagomat is szeretem. Ezt el kell fogadni, biztos van aki ezt tolerálja, de a többség biztos nem.
2013. máj. 10. 12:07
 10/10 anonim ***** válasza:

Én is lábimadó vagyok nagyon vonzodok a noi labakhoz, maga a gyonyor.

valaki betegsegnek nevezi az ilyet, valaki tok normalisnak tartja

Fiu vagyok! 16-17 év kozotti

2013. aug. 6. 01:00

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!