Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti mit tennétek a helyembe? 17/f

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek a helyembe? 17/f

Figyelt kérdés

Egy lánnyal össze ismerkedtem 4 hete, 2 hétig minden jó volt, már kezdtem beleszeretni de aztán kiírta facebookra hogy "miért az kell nekem mindig akit nem kaphatok meg?" Megharagudtam rá, mert 2 hétig velem flörtölgetett és kiderült hogy az exébe szerelmes. Az incidens után 5 nappal rám írt mintha mi sem történt volna, felvilágosítottam, hogy miért haragudtam meg rá. SMS-t küldött hogy ne haragudjak meg hasonló. Az exe állítólag visszautasította őt...

Az elmúlt napokban újra elkezdett kedveskedni, 'szeretlek' tipusú üzeneteket írkál és nagyon rám van kattanva.

Én már nem érzek úgy iránta, mint az incidens előtt.

13km-re lakik tőlem, én 17 vagyok, ő 14-15

Mit tegyek??

Keresgéljek inkább az én korosztályomban? Tegnap feliratkozott rám egy lány, aki szintén nem lakik tőlem messze viszont ő 18, de ez nekem nem számít. Felkerestem őt facebookon és bejelöltem, majd ha visszaigazolt ráírok. Nagyon megtetszett az a lány..

szerintetek jó ez amit csinálok? :/ az utóbbi 2 hónapban legalább 8-10 lánnyal kavartam és szerintem ez így nincs jól, egy kapcsolatra vágyom nem pedig flörtökre.

Bármiféle véleményt elfogadok.

Ha elolvastad akkor kérlek írj véleményt is, köszönöm! :)

2013. máj. 6. 12:12
 1/7 anonim ***** válasza:

Látod, már az elejétől kezdve te voltál a B terv. Az exe visszautasította akkor te már jó lennél neki. Keress egy másik lányt jobban jársz.

17f

2013. máj. 6. 12:25
 2/7 A kérdező kommentje:
Hát igen, épp ezaz. Akkor is megmondtam neki, hogy ha nincs ló akkor jó a szamár is? Lerázom vagy csak egyszerűen ne írjak neki vissza? Viszont lehet én leszek a szemét, de ha addig nem találnék egy rendes lányt, akkor őt hívnám el egy sátor partyra, hogy legyen kivel "kufircolnom". Ez nagyon bután néz így ki ahogy leírtam, de ha én is csak egy B terv vagyok, akkor legyen ő is az, nem de? ;)
2013. máj. 6. 12:32
 3/7 anonim ***** válasza:
Szerintem is keress más lányt, talán ez a 18 éves lány jó lesz, nem olyan sok az az 1 év:) Az hogy 8-10 lánnyal kavarsz, háát.. ha nem egyszerre akkor nem gáz:)
2013. máj. 6. 12:34
 4/7 anonim ***** válasza:
Neem:) Te ne legyél olyan mint Ő, hagyd őt..:) Találsz mást arra a sátorozásra:)
2013. máj. 6. 12:35
 5/7 anonim ***** válasza:
Lehet nincs igazam ,de én tapasztalataimból azt mondanám ,hogy szerintem 14-15 évesen egy lány még nem tudja felfogni ,hogy mit is jelent az ,hogy szeretni valakit.. :) Biztosan vannak azok az érettebb lányok akik már tudják ilyen idősen is.. szerintem keress egy korodban hozzád illőt ,esetleg mellette megtarthatod őt is.. hisz csak ismerkedtek nem jártok szóval nem tilos. És meglátod ,hogy mégis alakul -e valamire ezzel a 14-15 éves lánnyal a kapcsolatotok.:) Csak azt jegyezd meg ,hogy ha keresel is mást és megtartod mellette.. hogy ne hülyítsd fölöslegesen.. ismerkedéstől addig több ne legyen míg nem vagy biztos a döntésedben :)
2013. máj. 6. 12:39
 6/7 A kérdező kommentje:
Hehe, nem, nem egyszerre.. :)) nem vagyok az ilyen Facebook ismerkedések híve, de úgy megfogott az a 18 éves lány, hogy egy pillanatra elfelejtettem minden gondomat.. :) remélem, hogy még ma tudok vele beszélni :) köszönöm az eddigi válaszokat! Mennek a zöld kezecskék! :)
2013. máj. 6. 12:40
 7/7 anonim ***** válasza:
Jó, azért 14-15 éves lánynak is lehetnek érzései, talán épp ezért is gondol még az exére:/ ha az az első szerelem akkor alap, hogy nem felejt:) De valóban bunkóság volt a csajtól az a kiírás, szal hagyd őt:)
2013. máj. 6. 12:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!