Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha a sperma lenyelhető az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a sperma lenyelhető az anyatej miért nem?

Figyelt kérdés
A férjem elvárja, hogy lenyeljem a spermáját, de ő az anyatejemre azt mondja, hogy undorító. Vélemény? Aki nem kóstolná meg az miért?

2013. máj. 6. 09:45
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Én megkostolnám:DDDDD Elvégre a szerelmemről van szó?D Am is kiváncsi vok ráá
2013. máj. 6. 09:46
 2/9 anonim ***** válasza:
Én egyszer kóstóltam emberi tejet,hát...elég undorító íze van...De ha szexben vetitek be...Talán másképp is hozzá álhatna a pasid.
2013. máj. 6. 09:50
 3/9 anonim ***** válasza:

hát kóstold meg és rá fogsz jönni

borzalmas íze van N

2013. máj. 6. 09:54
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Amikor a húgom született, titokban beleittam a cumisüvegébe (anyatej volt benne), és nekem nagyon nem ízlett :S (bár akkor még csak 8 éves voltam)
2013. máj. 6. 09:59
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Hát még mindig jobb az anyatej, mint a sperma. Viszont soha nem várnám el, hogy megkóstolja a párom. Ne az anyatejet kóstolja meg, hanem a spermáját, aztán utána várjon el dolgokat.
2013. máj. 6. 10:32
 6/9 A kérdező kommentje:
hát igen, aki azt mondja, hogy az anyatejnek undorító íze van az kóstolja meg a spermáját...
2013. máj. 6. 11:00
 7/9 anonim ***** válasza:
#4 vagyok, és lány... de a barátom spermáját lenyelem... igazm nem épp a kedvencem, de szerintem nem vészes
2013. máj. 6. 11:16
 8/9 anonim ***** válasza:
Egyáltalán mi az, hogy elvárja?? Jó kapcsolat lehet.
2013. máj. 6. 12:31
 9/9 pinkpancser ***** válasza:
100%

Akkor ne nyeld le... vagyis lenyelés előtt csókold meg, hogy arra mit reagál, ha már tőled elvárja, hogy lenyeld.

Amúgy meg ismertem egy csomó embert aki gyerekként rendszeresen lenyelte az anyatejet :)

2013. máj. 6. 15:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!