Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bele zugtam a magyar tanáromba. Most vagyok 16, ő meg 30. Mit tegyek?
Komoly volt. A 16 éves lányok már réges régen nem szüzek, ez biztos nálad sem probléma. Szexelj vele, legalább jó jegyeid lesznek. Később lehet meg fogod bánni, hogy kihagytad őt.
Egyébként te is tudod mit akarsz, már ha így meghökkentél attól, hogy valaki azt mondta neked, hogy tedd meg.
Hali! Az a véleményem hogy most nem is vagy igazából szerelmes.Ilyen korban természetes ha furcsa érzések kavarognak benned,de ezeket az érzéseidet még ki kell ismerned.Az nem gáz ha szimpi a tanár, de ha nem szeretnéd a jövődet kemény csalódásokkal kezdeni, akár érzelmi akár szexuális téren, akkor ebből a dologból semmi sem lesz.
Mivel a csalódás csak akkor lép elő mikor már megtörtént aminek nem kellett volna,és általában nem úgy történik meg ahogyan elképzelted, és ezeket a dolgokat az ember már nem tudja kitörölni soha az éltéből!Szerintem nem érdemes tovább lépned az ábrándoknál,ez még nem bűn!
És leszólom azt aki szexre buzdít 16körüli fiatalokat,mert nem az ő gyerekük fog nyugtatókon élni, egy ilyen félresikerült kaland miatt ha bejön!!!
Serdülő korban(ami nem pontosan X-edik éve egy fiatalnak)a hormonok táncot járnak és nem feltétlenül tiszta, hogy egy pillanatnyi fellángolás valójában mit is jelent valójában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!