Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Bele zugtam a magyar tanáromba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bele zugtam a magyar tanáromba. Most vagyok 16, ő meg 30. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
2009. szept. 29. 01:58
1 2
 1/16 anonim válasza:
72%
Nem sok mindent tehetsz,fiatalkorú vagy,ő tanár,ha kapcsolatot kezdenétek,még meg is büntetnék.Sajna,ez van.
2009. szept. 29. 02:05
 2/16 A kérdező kommentje:
És ha megvárom hogy kimaradjak a sulibol? Ezen kivül már csak 1 év.
2009. szept. 29. 02:11
 3/16 anonim ***** válasza:
88%
Ez a legokosabb,amit tehetsz.Egy év múlva már másba leszel belezúgva.Sok leány zúg bele a tanárába,de mind túl jut rajta.Inkább a tanulással foglalkozz,és ne a szerelmeden parázz.
2009. szept. 29. 06:35
 4/16 anonim ***** válasza:
82%
Érettségizz le, aztán már mehet a dolog (ha addig nem zúgsz bele másba, és ő is szabad lesz még). Annó én majd' egy évig voltam együtt egy egykori gimis tanárnőmmel. Emlékezetes idő volt, azóta is nagyon jóban vagyunk. :)
2009. szept. 29. 09:29
 5/16 anonim ***** válasza:
0%
16 éves lány. Hát mi mást tehetnél? Szexelj vele. 16 évesen golyóérett vagy. Ő is akarni fogja.
2009. szept. 29. 14:11
 6/16 A kérdező kommentje:
Ezt ugye nem komojan gondoltad?
2009. szept. 29. 17:35
 7/16 anonim ***** válasza:
25%

Komoly volt. A 16 éves lányok már réges régen nem szüzek, ez biztos nálad sem probléma. Szexelj vele, legalább jó jegyeid lesznek. Később lehet meg fogod bánni, hogy kihagytad őt.

Egyébként te is tudod mit akarsz, már ha így meghökkentél attól, hogy valaki azt mondta neked, hogy tedd meg.

2009. szept. 30. 16:47
 8/16 anonim ***** válasza:
49%
Én a tornatanárommal járok és nagyon szeretjük egymást.. bár én már elmúltem 18... :)
2009. okt. 3. 19:48
 9/16 anonim ***** válasza:
felejsd el de gyorsan semmi értelme ennek nincs ő túl idős hozzád,és lehet hogy még magad is megbánod.
2009. okt. 5. 11:13
 10/16 anonim ***** válasza:
85%

Hali! Az a véleményem hogy most nem is vagy igazából szerelmes.Ilyen korban természetes ha furcsa érzések kavarognak benned,de ezeket az érzéseidet még ki kell ismerned.Az nem gáz ha szimpi a tanár, de ha nem szeretnéd a jövődet kemény csalódásokkal kezdeni, akár érzelmi akár szexuális téren, akkor ebből a dologból semmi sem lesz.

Mivel a csalódás csak akkor lép elő mikor már megtörtént aminek nem kellett volna,és általában nem úgy történik meg ahogyan elképzelted, és ezeket a dolgokat az ember már nem tudja kitörölni soha az éltéből!Szerintem nem érdemes tovább lépned az ábrándoknál,ez még nem bűn!

És leszólom azt aki szexre buzdít 16körüli fiatalokat,mert nem az ő gyerekük fog nyugtatókon élni, egy ilyen félresikerült kaland miatt ha bejön!!!

Serdülő korban(ami nem pontosan X-edik éve egy fiatalnak)a hormonok táncot járnak és nem feltétlenül tiszta, hogy egy pillanatnyi fellángolás valójában mit is jelent valójában.

2009. okt. 5. 11:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!