Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondolom ezt? Miért félek?
1,5 éve olvasom ezt a honlapot napi rendszerességgel és már annyi szörnyűséget olvastam h rendesen félek a szex-től
egyszerűen nem bízok az óvszerben ha tehetném gyógyszerrel együtt.
nemrég barátnőm megkérdezte h le akarok e feküdn vele és azt mondtam nem vagyok felkészülve pedig fiú vagyok
persze később mondta h csak kíváncsi volt mit felelek
de téleg nem vok még rá kész
jah és mért nem bírok az óvszerben bízni?
egy 16 éves fiú
Mondok neked valamit!
Ez egy nagyon jó oldal, DE: Ami válaszok vannak, tényleg az oldal látogatói adták! Tehát mint Te vagy Én! Be kell tudnod sorolni az értékrendedbe, hogy itt egy-két hasznos dolgot találsz, röhögni jársz ide, vagy ez a szentírásod!!
Az utóbbival pedig nem jársz jól!
Szóval mindenki a tudásának megfelelően tud válaszolni, és ha sokan fosnak, hogy elszakad a gumi, akkor mégtöbben fognak! Sőt: a vonzás törvénye szerint minél többet jár az ember fejében, megelevenedik a gondolat! Szóval ha fosol hogy elszakad a gumi, nagy eséllyel el is fog!!
Amit jegyezz meg: A személyes tapasztalatnál nincs értékesebb! Nekem is szokták mondani, hogy az okos más kárán tanul, ez így is van, csak az okos keveset él. Már nem kronológiailag, lehet hogy 90 évesen hal meg, Én meg mondjuk 50 évesen, de kétszer annyit éltem, mert kockáztattam, buktam is, de nyertem is!! A túlzott óvatossággal elizolálod magad a lehetőségektől!
A barátnőd k*rvára le akar feküdni veled!!! Különben nem kérdezte volna, nem kell egyből hülye tesztekre meg ilyesmire gondolni, és abba beleoltani a vágyat!!
Ha nem bízol az óvszerben, húzz fel kettőt!! Figyelj a használati útmutatóban leírtakra (ne legyen benne levegő) és ennyi!!!
Ha 16 évesen lett volna barátnőm, és Ő kérdezi meg finoman hogy mikor akarom már megkúrni, akkor nem ezt csináltam volna mint most Te! Csak akkor nem voltam épp vonzó jelenség, ugyan a humoromat imádták, de azért még nem feküdt le velem senki! Neked adott a lehetőség, tessék vele élni!!
Az eéőző válasz teljesen jó volt, igaza van a válaszolónak, de abba a két óvszeres dologba belekötnék!!!
NE HÚZZ KÉT ÓVSZERT!!! Még nagyobb az esélye a szakadásnak, ezt a dolgot is csak az oldalon találták ki. Írja a tájékoztatón, hogy nem szabad kettőt egyszerre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!