Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért gondolom ezt? Miért félek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért gondolom ezt? Miért félek?

Figyelt kérdés

1,5 éve olvasom ezt a honlapot napi rendszerességgel és már annyi szörnyűséget olvastam h rendesen félek a szex-től

egyszerűen nem bízok az óvszerben ha tehetném gyógyszerrel együtt.

nemrég barátnőm megkérdezte h le akarok e feküdn vele és azt mondtam nem vagyok felkészülve pedig fiú vagyok

persze később mondta h csak kíváncsi volt mit felelek

de téleg nem vok még rá kész

jah és mért nem bírok az óvszerben bízni?

egy 16 éves fiú

2009. szept. 28. 22:34
 1/7 anonim ***** válasza:
82%
ne olvasd! valóban hülyeség az egész.
2009. szept. 28. 22:35
 2/7 anonim ***** válasza:
81%
nem kell tőle félni, ha normálisan használod nem szakad ki... és azért írják rá az óvszerre, h csak 99%ban hatásos, mert az az 1% a kiszakadásra vonatkozik. Ha nagyon félsz vegyél durex extra safe-t. Mi is ezt használjuk nem szakadt ki még soha, és az van ráírva h 100% védelem. És ha még így is kételkedsz akkor a végefelé ne a lányban élvezz el, hanem amikor érzed h elmész akkor húzd ki, és így télleg 100% h nem ejted teherbe. De ha mégis megesne, ami nem fog, akkor még mindig ottvan a 72 órás tabletta.
2009. szept. 28. 22:38
 3/7 A kérdező kommentje:
kössz én is azon gondolkodtam h a végén kihúzom
2009. szept. 28. 22:42
 4/7 anonim ***** válasza:
én is mindig kihúzom mielőtt elmegyek, az a biztos... :)
2009. szept. 28. 23:06
 5/7 anonim ***** válasza:
Ne félj az óvszertől, de ha egyszer kipróbálod rájössz hogy nem is olyan jó az. A gyógyszerben is meg lehet bízni. Ne görcsölj rajta, felesleges. Az is megoldás ha kihúzod előtte, de azt megcáfolom hogy az a biztos, mert aktus alatt is van kevés sperma ami bőven elég ahhoz hogy terhes legyen a másik ha fogékony. De ne aggódj, ha igazán akarod meg fog történni. Lehet hogy még nem vagy felkészülve igazán azért félsz. Amíg nem akarod addig ne erőltesd de azért sokáig se halaszd. egy pár éven belül azért nem árt ha megtörténik és oldódik a félelmed. A gyógyszer az biztos, az óvszer kiszakadhat de szerintem kényelmetlen is, nemcsak a fiúnak, a lánynak is. :)
2009. szept. 29. 07:08
 6/7 anonim ***** válasza:

Mondok neked valamit!

Ez egy nagyon jó oldal, DE: Ami válaszok vannak, tényleg az oldal látogatói adták! Tehát mint Te vagy Én! Be kell tudnod sorolni az értékrendedbe, hogy itt egy-két hasznos dolgot találsz, röhögni jársz ide, vagy ez a szentírásod!!

Az utóbbival pedig nem jársz jól!

Szóval mindenki a tudásának megfelelően tud válaszolni, és ha sokan fosnak, hogy elszakad a gumi, akkor mégtöbben fognak! Sőt: a vonzás törvénye szerint minél többet jár az ember fejében, megelevenedik a gondolat! Szóval ha fosol hogy elszakad a gumi, nagy eséllyel el is fog!!

Amit jegyezz meg: A személyes tapasztalatnál nincs értékesebb! Nekem is szokták mondani, hogy az okos más kárán tanul, ez így is van, csak az okos keveset él. Már nem kronológiailag, lehet hogy 90 évesen hal meg, Én meg mondjuk 50 évesen, de kétszer annyit éltem, mert kockáztattam, buktam is, de nyertem is!! A túlzott óvatossággal elizolálod magad a lehetőségektől!

A barátnőd k*rvára le akar feküdni veled!!! Különben nem kérdezte volna, nem kell egyből hülye tesztekre meg ilyesmire gondolni, és abba beleoltani a vágyat!!

Ha nem bízol az óvszerben, húzz fel kettőt!! Figyelj a használati útmutatóban leírtakra (ne legyen benne levegő) és ennyi!!!

Ha 16 évesen lett volna barátnőm, és Ő kérdezi meg finoman hogy mikor akarom már megkúrni, akkor nem ezt csináltam volna mint most Te! Csak akkor nem voltam épp vonzó jelenség, ugyan a humoromat imádták, de azért még nem feküdt le velem senki! Neked adott a lehetőség, tessék vele élni!!

2009. szept. 29. 07:53
 7/7 anonim ***** válasza:

Az eéőző válasz teljesen jó volt, igaza van a válaszolónak, de abba a két óvszeres dologba belekötnék!!!

NE HÚZZ KÉT ÓVSZERT!!! Még nagyobb az esélye a szakadásnak, ezt a dolgot is csak az oldalon találták ki. Írja a tájékoztatón, hogy nem szabad kettőt egyszerre.

2009. szept. 29. 09:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!