Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi és kik csinálják a metrózást?
Figyelt kérdés
Iskolába beszélték, de nem értettem, annyit azért értettem hogy szex-el kapcsolatos.2009. szept. 28. 21:37
2/9 bamboochatheone válasza:
Szerintem munkába/iskolába/egyéb helyre induló/érkező emberkék használják mint tömegközlekedési eszközt Budapesten.:)
3/9 anonim válasza:
szerintem amit te keresel az a METROSZEXUÁLIS :DAS::ASD:ASD:
4/9 anonim válasza:
Tényleg sokszor eszembe jut a szex a metrón, főleg ha szemezünk az indítékkal, de a kérdésed nem értem :D
Szóval akkor Én olyan vagyok, aki csinálja? Mármint szexelek is, metrózni is szoktam.. Vagy a metrón kell szexelni?
Nagyon foszlott szófoszlányokat kaptál el :D
5/9 A kérdező kommentje:
Valami olyasmi volt a sziuációjuk hogy mondta az 1: metróztál már, 2., nem 1., nagy röhögés és uttána: szex közben kell csinálni...(enyit értettem)
2009. szept. 28. 23:06
6/9 anonim válasza:
Miért nem tudod meg tőlük?
Így hangzik egy ilyen párbeszéd.
Ő: Metróztál már?
Te: Az mi?
Ő: Na mond már. Metróztál vagy nem?
Ő: Metróztál már?
és így tovább. Előbb utóbb megunják.
Az tuti, hogy nem valami általános dolog, olyan szleng, amit ők találtak ki.
7/9 anonim válasza:
Biztos ahogy a "metró" befut az "alagútba" :)
8/9 A kérdező kommentje:
azért nem kérdezem mert 2 végzős beszélte, és én meg csak elsős vagyok, most kerültem ide a suliba, kérdeztem a többieket, ők se tudták.
2009. szept. 29. 14:47
9/9 anonim válasza:
Azt jelenti, hogy a végzősök játékvonattal erőszakolják meg análisan az elsősöket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!