Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Love.hu-n van esélyem pár nap alatt találni jófej csajt?
Szerintem esélytelen!
Én is voltam fent évekig love.hu-n...meg sok srác ismerösöm...meg ha csak azért kell csaj,h nyarat vele töltsd az gerinctelenség a részedről!
Élőben nem tudsz nőzni??
Úgy tudom VIP nélkül napi 1 üzenet.
Így pár nap alatt nem szedsz fel senkit.
Vipes szoktam lenni ;)
Sokan love-olnak egyébként, csak elég válogatós vagyok, bár nemhiszem h jobban mint más ezért volt 1 hónap :D
De szeretem jól érezni magam ezért nem mind1 kit választok ;)
Sajnos ebben én is egyetértek veled :/
De élőben túlságosan félelmetes :$
Ilyen oldalakon az a baj h sok a gyökér és emiatt a jófej csajok csak pár napig mernek fennt lenni , azidő alatt úgy letámadják őket h rögtön törlik magukat :S
igazad van :/
Én most regisztráltam, normál csajnak tartom magam és néha tényleg ijesztő ez a hely :) Lassan kiábrándulok a pasikból annyi nőgyűlölőt láttam itt :/
Irány szabad csajozz be, hidd el nem olyan félelmetes dolog :)
Volt már 1-2 barátnőm netről egyébként, de az tény hogy mikor regisztráltak akkor rögtön elcsíptem őket és ők is mondták h 2 nap és már le is léptek volna. Szval nyitott szemmel kell járni és akkor megoldható :) És sokkal jobb mint élőben, könyebb ;)
Annyi azért hozzátartozik az igazsághoz h ők írtak rám :D Én csak 1 tetsziket nyomtam rájuk :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!