Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok miért van az hogy a 20-25 éves csajok a 30-35 éves pasikhoz vonzodnak?
Azért,mert a 20-25 éves srácok azok csak srácok kis fiúk!
Még nem férfiak,csak kis justin bieber-ek!!!!
Ez egyén függő, én pl nem jönnék össze 30 év feletti férfival.
22/n
Én is a 30körüliekhez vonzódom. Sajnos a velem egyidős fiúk többsége nem kifejezetten férfias a szememben, egyrészt azt várja a többség, hogy a lány kezdeményezzen, másrészt nekem ez a mostanában divatos megjelenés nem túl férfias.
22N
22/N vagyok, és nekem édesmindegy, csak férfias legyen. Márpedig szerintem egy korombeli is lehet nagyon férfias, és a 40-es is. Speciel én nagyon szeretem az arcszőrzetes palikat, és valljuk be.. a mai huszonévesek csupaszok.. Nem tudom, miért? Pedig irtó szexi. Itt egy link: [link] Ezen nagyon jól érezhető a különbség.
Amúgy meg köztudott, hogy egy nő csak "rondább" lesz az évek múlásával, míg egy férfi egyre sármosabb lesz. (Nem mindegyik :D) Ezért is lehet, hogy jobban vonzódunk hozzájuk. ;)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!