Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Régebben elég nagy ribanc...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Régebben elég nagy ribanc voltam, lehet még valaha normális kapcsolatom?

Figyelt kérdés
Iszonyú bűntudatom van a múltam miatt, nem tudok továbblépni. Bulikban, részegen nagyon sok emberrel "kavartam". Nem tudom elképzelni, hogy a régi dolgaim tudatában bárki is összejönne velem, nőként tudna tekinteni rám..
2013. máj. 5. 00:10
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
69%
együtt érzek veled egy ideig énis ezt az "életmodot "folytattam.. de végén ugy alakult h a kavarásbol annyival lett több hogy 1 évig talizgattam a pasival érzelmek is lettek de nem jártunk. viszont ha összevesztünk felhozta a múltam meg ugy h pl írtam najó megyek és akkor írta h "namivan mész sz.pni? " elég szarul esett estéket sirrtam végig.. viszont MOSZ van egy- kapcsolatom vele nagyonjol kijövök nemtud minden dolgomrol részletesen de a lényegét igen.. ő nem b.sztat vele szeretjük egymást. ha megváltoztál teis akkor hidd el lesz aki szeret a mostani éned a fontos! <3
2013. máj. 5. 00:19
 12/40 anonim ***** válasza:
41%
A mai világban a r*bancság pozitívum úgyhogy fel a fejjel :)
2013. máj. 5. 00:20
 13/40 anonim ***** válasza:
most *
 14/40 acelsziv ***** válasza:
100%

Legyél őszinte. Ha így is elfogad, nyert ügyed van :)

(Csak elképzelni tudom, mit tudhatsz :D )

15/40 anonim ***** válasza:
100%

ha elnézed nekem hogy én még nunit se láttam akkor én is elnézem neked :DD

meg ribancból lesz a legjobb feleség haha :D

f19

2013. máj. 5. 00:22
 16/40 anonim ***** válasza:
100%
ne bánkodj kedves kérdezö, hiszen mindenki követ el hibákat. Ha anno a barátnömnek meg tudtam bocsájatni akkro szerintem Te sem tudnál olyat mondani amitöl megundorodnék tőled, mivel a "káros" dolgok eléggé relativ fogalmak. :)
2013. máj. 5. 00:28
 17/40 anonim ***** válasza:
40%
Lenni lehet,ha a leendő párodat nem zavarja.Én kapásból nem jönnék össze egy hozzád hasonló lánnyal.Lehet mondani,hogy fiatalság bolondság,meg az egyéb mentegetőzéseket,de szerintem minden ember felelős a tetteiért a korától függetlenül.Szerintem,amikor belementél az etyepetyékbe,akkor kellett volna erre gondolnod és tudnod kellett,hogy ez benne van a pakliban.Ha te jól érezted magad úgy,akkor egészségedre.Nem ítéllek el,mert mindenki azt csinál,amit akar,de én nem kötném össze az életem egy ribanccal.
2013. máj. 5. 00:30
 18/40 anonim ***** válasza:
9%

A vér nem válik vízzé. Ez itt a baj.

Nem akarok általánosítani, volt már több hozzád hasonló múltú nővel kapcsoaltom, pontosabban csak lett volna, mert nagyon hamar mindegyik véget ért. Az ok pedig az volt, hogy immár "megjavulva" is a jól megszokott kicsapongó életstílust akarták folytatni.

Nem azt mondom, hogy egy ember nem változhat meg... csak aki hozzászokott egy éeltstílushoz, az nem szokott igazán megváltozni.

Akinek eddig a partnerek csak egyszerű eldobható szextárgyak voltak, az nehezen fog a másikra valódi társként tekinteni. Akinek a szórakozás a részeg züllést jelenti, az továbbra is igényelni fogja a "bulizást", természetesen s*ggrészegen. Aztán hogy ott meddig tart a hűsége, azt mindenkinek a fantáziájára bízom. Akinek a kapcsoalti problémák megoldása eddig azt jelentette, hogy gyorsan - részegen, buliban - keres valaki mást, az ezek után is késztetést érez, hogy hasonlóan járjon el.

Szóval a probléma nem a múltadnak a ténye (legalábbis engem az nem zavarna), hanem az, hogy vajon mennyire vagy még ugyanaz, aki a múltadban voltál?

2013. máj. 5. 00:30
 19/40 anonim ***** válasza:
12%

1 as,ha tudná a részleteket,őt is zavarná.Senkinek se kell hosszú távon ribi.Ja,és mit sírsz az igazságon?

Az emberek nem változnak,legalábbis ilyenekben nem...Max pihenteti...

2013. máj. 5. 00:31
 20/40 anonim ***** válasza:
42%

ettől még lehet rendes kapcsolatod,

ha lesz valaki szűrve elmondasz dolgokat, el fogja fogadni, mert tudja előtte volt

ne gondold, hogy senki nem kövezett el hibát, csak max azokról nem igen tudnak N

2013. máj. 5. 00:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!