Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Régebben elég nagy ribanc voltam, lehet még valaha normális kapcsolatom?
Legyél őszinte. Ha így is elfogad, nyert ügyed van :)
(Csak elképzelni tudom, mit tudhatsz :D )
ha elnézed nekem hogy én még nunit se láttam akkor én is elnézem neked :DD
meg ribancból lesz a legjobb feleség haha :D
f19
A vér nem válik vízzé. Ez itt a baj.
Nem akarok általánosítani, volt már több hozzád hasonló múltú nővel kapcsoaltom, pontosabban csak lett volna, mert nagyon hamar mindegyik véget ért. Az ok pedig az volt, hogy immár "megjavulva" is a jól megszokott kicsapongó életstílust akarták folytatni.
Nem azt mondom, hogy egy ember nem változhat meg... csak aki hozzászokott egy éeltstílushoz, az nem szokott igazán megváltozni.
Akinek eddig a partnerek csak egyszerű eldobható szextárgyak voltak, az nehezen fog a másikra valódi társként tekinteni. Akinek a szórakozás a részeg züllést jelenti, az továbbra is igényelni fogja a "bulizást", természetesen s*ggrészegen. Aztán hogy ott meddig tart a hűsége, azt mindenkinek a fantáziájára bízom. Akinek a kapcsoalti problémák megoldása eddig azt jelentette, hogy gyorsan - részegen, buliban - keres valaki mást, az ezek után is késztetést érez, hogy hasonlóan járjon el.
Szóval a probléma nem a múltadnak a ténye (legalábbis engem az nem zavarna), hanem az, hogy vajon mennyire vagy még ugyanaz, aki a múltadban voltál?
1 as,ha tudná a részleteket,őt is zavarná.Senkinek se kell hosszú távon ribi.Ja,és mit sírsz az igazságon?
Az emberek nem változnak,legalábbis ilyenekben nem...Max pihenteti...
ettől még lehet rendes kapcsolatod,
ha lesz valaki szűrve elmondasz dolgokat, el fogja fogadni, mert tudja előtte volt
ne gondold, hogy senki nem kövezett el hibát, csak max azokról nem igen tudnak N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!