Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mitol lehet ez? (bovebben lent)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitol lehet ez? (bovebben lent)

Figyelt kérdés
a menstruaciom eleg furan viselkedik...ketszer volt mar olyan h fel evet is kihagyott... es most ismet nem jott meg:( dokinal nem voltam meg es felek hozza menni. szuz vagyok meg ugy h nem lehet az a problema h terhes lennek. de valyon mi okozhatja ezt? kerlek segitsetek
2009. szept. 28. 19:25
 1/7 anonim ***** válasza:

mennyi idős vagy? mikor jött meg először???

amúgy ha 14-15-16 körül vagy semmi gond... nekem is szokott igy lenni

L/16

2009. szept. 28. 19:31
 2/7 anonim ***** válasza:

Az irásod alapján elég fiatalnak tűnsz...

Sztem még csak most álldogál be.

Attól még elmehetsz orvoshoz mert szűz vagy, nem dog bántani.

L/22

2009. szept. 28. 19:32
 3/7 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy? Nekem is volt már, hogy kimaradt, de nekem még nem is állt be teljesen. De ha már évek óta menstruálsz, akkorkeress meg inkább egy dokit, csak a biztonság kedvéért!
2009. szept. 28. 19:35
 4/7 A kérdező kommentje:
lassan 17 vagyok es kb 15 voltam mikor megjott....tudok egyaltalan csinalni valamit h megjojjon?
2009. szept. 28. 19:36
 5/7 anonim ***** válasza:

van akinek 18 éves koráig nem rendszereződik, ha addig sem áll be akkor már muszály elmenni nődokihoz, alaposabb kivizsgálásra, de lehet most sem ártana, lehet akár egy ciszta, vagy valami más is, de nem riogatni akartalak, csak feltételeztem. jobb lene ha elmennél dokihoz, van olyan akinek fog. gátlót írfel. egyhe hormonost, h. rendezze a menstruációját, lehet neked is azt fog.

soksikert!

puszi:-)

2009. szept. 28. 19:38
 6/7 anonim ***** válasza:
Akkor ne aggódj, teljesen normális, én 14 voltam, mikor megjött, most 17 vagyok, és néha még mindig "vacakol"!
2009. szept. 28. 19:40
 7/7 A kérdező kommentje:
koszi a valaszokat....remelem megjon
2009. szept. 28. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!