Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent az, hogy átlagos kinézet?
Felba.ssza az agyamat az, hogy ezen az oldalon amikor kiraknak valakiről képet, 10-ből 5-en odaírják, hogy átlag a képen látható személy. Kivéve, ha nem kifejezetten ocsmány az illető... Mit jelent az, hogy átlag? Szerintem minden ember különböző, nem lehet átlagot levonni. De ami a legjobban idegesít, hogy a kifejezetten különleges arcú lányokra/fiúkra is azt írják, hogy átlagos! Akik ilyeneket írnak, azok kihez mérve ítélnek? A modellekhez és a hírességekhez képest tartják őket átlagosnak? Azt nem látják, hogy az utcán mennyi ronda ember van, csak a szépeket, és ezért gondolják, hogy ők az átlagosak? Ja és persze kíváncsi lennék rá, milyen emberek átlagosoznak itt...
17L
Nekem pl. Megan Fox tök átlag másnak meg az az istennő. De szerintem semmi különös. Valami ilyesmi lehet ez is. Mint ahogy a kivasalt barna hajú, picsgatyás csaj is átlag, ugyanolyan mint a többi másik 100, ezért nem értem amikor leszépeznek egy olyat.
Aki szép abban van valami más ami megkülönbözteti a többitől. Amúgy meg csak átlag vagy átlagnál jobb
Ti örülnétek, ha azt mondanák rátok, hogy átlagos? Mert az egyet jelent az unalmassal, jelentéktelennel.
Nem hiszem el, hogy csak engem zavar ez.
nem azt jelenti hogy jelentéktelen,külső alapján meg nem lehet megmondani hogy ki unalmas
de sokan(főleg akik feltöltik ide képeket)ugyan úgy öltözködnek mint más,mintha egymást másolnák és elveszne az ember,ha meg nincs semmi feltűnő az arcán pl szép szemek,akkor nem igazán marad meg az emberben az arca
és nem,engem nem zavar,mivel sosem mondták rám hogy átlagos vagyok
nem vagyok gyönyörű de csinos vagyok,nem követem a divatot,nem azt nézem hogy mi a trendi hanem azt hogy mi tetszik nekem és miben érzem jól magamat,pont ezek miatt senki nem vágja a fejemhez azt hogy tucat ember vagyok,nem zavar senkit ha nem vagyok mindig tökéletesen sminkelve
Gondolom az,hogy nem gyönyörű és nem is ronda.
Attól még,hogy valaki véleményt alkot,az még nem jelenti azt,,hogy ő a világszépe.
Én nem tartom magam jó képűnek,de én is szoktam véleményt mondani.
Amúgy nem érdekel ki mit gondol,de az előbb említett dolog miatt,én spec örülnék egy "átlagos" jelzőnek.
Nehéz ezt így megmagyarázni. Szerintem az olyan emberek lehetnek átlagosak, akikre ránézel és nem vált ki belőled semmiféle érzést, reakciót. Meglátod, és: aha, jó. De ez meg tök szubjektív.
Nálam van, hogy meglátok valakit mondjuk buszon, és egész úton bámulom, mert látok benne/rajta valamit, és ezért megfog. Gondolkodom azon, milyen is lehet.
De amúgy ja, ha átlagosnak titulálnak az tényleg elég sz*r. Pedig minden ember eltérő, és mindenkiben van valami különleges. És tök jó, ha valaki Téged különlegesnek tart.
Viszont tisztelet a kivételnek. Vannak olyan emberek, akik így követik a csordát és így tök egyformák. Gondolok itt arra, hogy: műhaj, szoli, (ízléstelen) műkarom, etc. Én az ilyenekre mondanám, hogy átlag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!