Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért utasít vissza?
Ilyen velem is volt csak én vagyok a lány. Volt egy fiú és szinte biztosra vettem, hogy tetszem neki. A barátnőim is mondták meg tényleg olyanok voltak a jelek, hogy egyszerűen nem lehetett félreérteni. Aztán elhívtam valahova és nemet mondott. Mondjuk utána már nem próbálkoztam, mert lett volna alkalma beszélni velem, de nem tette. Ebből én arra következtettem, hogy nem is tetszettem neki. Soha nem tudtam meg, hogy akkor azok a "jelek" mégis micsodák voltak, de azóta megfogadtam, hogy nem hiszek többé az ilyen "küldte a jeleket" dologban.
Amúgy én sem beszélgettem vele sokat, de nem hinném, hogy ez volt a probléma. Hiszen ha valaki szimpatikus és tetszik akkor épp arra törekszem, hogy megismerjem.
Bocsi, ha nem volt túl hasznos a válaszom, de szerintem hagyd őt, vagy ha nagyon tetszik akkor hívd el valahova még egyszer és ha akkor is nemet mond elég egyértelmű a helyzet. Ha meg igent mond akkor meg megkérdezheted, hogy elsőre miért mondott nemet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!