Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagy baj ezen oldalon ismerkedni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy baj ezen oldalon ismerkedni?

Figyelt kérdés
elvegre mi lenni emberek akik ismerkednek
2013. máj. 4. 14:55
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
aha, ja, jóvicc
2013. máj. 4. 14:56
 2/11 anonim ***** válasza:
egyáltalán nem baj nem tudom azok az emberek mondják ezt akik bezuhannak képtelenek felfedezni uj dolgokat egy masik emberben es amit nem ismernek meg elutasitjak elbol. szard le.
2013. máj. 4. 14:58
 3/11 anonim ***** válasza:

Igen, mivel úgyis átvágják a fejed, mindegy kiről van szó. Jártam már így.

L

2013. máj. 4. 14:58
 4/11 anonim ***** válasza:
tudod amikor már a 234231421245. újonnan felfedezett dolog sem kecsegtet semmi jóval akkor úgy egy kicsit alábbhagy a lelkesedés...
2013. máj. 4. 15:01
 5/11 anonim ***** válasza:

Sok itt az alszent gyoker

Vagy bun ronda

Vagy lusta

Vagy mint pl.en is eltolti hasznosan az idot giro d'italiat nezve

2013. máj. 4. 15:04
 6/11 anonim ***** válasza:
75%

Szerintem nem.

Nem írok ki ismerkedős kérdés,nem írok rá senkire,de volt már rá példa,hogy innen ismertem meg valakit.

2013. máj. 4. 15:05
 7/11 anonim ***** válasza:
Hát elég nehéz, nem erőltetem én sem. De attól még alakulhat. Az illető tudja:P
2013. máj. 4. 15:17
 8/11 anonim ***** válasza:
Nem. Ha eléggé körültekintő vagy akkor simán lehet. Több személlyel is folytattam már innen hosszabb levelezést, sok értelmes egyén van itt, csak okosan kell szűrni :)
2013. máj. 4. 15:18
 9/11 anonim ***** válasza:
Szerintem nem rossz ötlet, én szívesen csinálom már csak kíváncsiságból is, csak kevesen vannak, akik vevők rá. Én már sok emberrel leveleztem hosszabban, általában pár hétig, hónapig tartott. Egy embert találtam itt, akivel haverok lettünk, rendszeresen találkozunk, barátnőt vagy hasonlót még nem.
2013. máj. 4. 15:26
 10/11 anonim ***** válasza:

Én egy ideje itt is próbálkozom a párkereséssel, mivel sokat tartózkodom az oldalon és akkor már miért ne?:D

Leginkább a huszonéves szüzek érdekelnek, akik azért még nem adták fel és nem kötöttek ki prostinál,

mert ők hátha jobban megbecsülik az embert.

23N

2013. máj. 4. 15:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!