Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Mennyire becsülitek ha egy nő teljes mértékben őszinte veletek? Mindenről megmondja véleményét.
Figyelt kérdés
2013. máj. 3. 23:46
21/31 A kérdező kommentje:
feminista? ....mindenki magából indul ki!
Itt gyakorin mindenkinek "nagy a szája"..még a 12 éveseknek is!...tapasztalataim szerint az emberek többsége azért akad ki egy-egy véleményen, mert fáj neki az igazság és fél bevallani, hogy másiknak van igaza, vagy nem azt kapta amit hallani akart. Általában ez többször nőknél van, de férfi és nő között ez más! ..Gondolom a férfiak nem hazugságra alapozzák a párkapcsolatukat.
2013. máj. 4. 00:13
22/31 anonim válasza:
Én őszinte vagyok, és ezt elvárom a közeli ismerőseimtől is, úgyhogy ez alap dolog!!
23/31 A kérdező kommentje:
fer tomi....köszi, de tartsd meg magadnak az idétlen kis gondolataidat, oltárira nem vagyok rá kíváncsi.......ha nem tudsz értelmes, logikus választ adni, akkor jobb ha tiplizel!
2013. máj. 4. 00:17
24/31 anonim válasza:
Még nem vagyunk olyan kapcsolatban, hogy te mond meg nekem, hogy mit tegyek...
25/31 A kérdező kommentje:
ki beszélt itt kapcsolatról?......tanulj meg értelmezni mondatokat!....nem sokan vannak már fent, és úgy gondoltad h leragadsz itt és neki állsz kötözködni. -ezt nevezik szánalomnak!
2013. máj. 4. 00:26
26/31 anonim válasza:
Teljesen logikátlan az írásod.
Mindent magadra vettél, nem is neked címeztem...
Feministát azokra írtam akik szerint ezt egy normális férfi nem becsüli meg, vagy nem igényli.
A suttyós írást pedig annak szántam akinek a csávója anyázott.
De hát olvasni is tudni kéne, igen...
27/31 A kérdező kommentje:
a válaszaid talán mondatba kellett volna foglalni!
2013. máj. 4. 00:33
28/31 anonim válasza:
az meg a másik dolog, hogy ha én őszinte vagyok annak általában rossz vége szokott lenni
29/31 anonim válasza:
Ha valaki mindenről megmondja a véleményét, az soha nem lehet baj, sőt, ez a normális, hogy két ember meg beszélje a dolgokat egymással, lényeg a barátságosság és a biztatás (bizonyos esetekben) nem pedig az hogy neki esni a másiknak, ez csak a lényeg!
30/31 aszomszedneni válasza:
gyakorlatilag ez a minimum amit elvárok egy akármilyen ismerősömtől szóval , ezért nem szoktam "cukrot adni".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!